Lähde kisaamaan SELL-kisoihin Tampereelle

SELL-kisat järjestetään Suomessa 13.-15.5.2016. Järjestäjänä toimii Tampereen Teekkarien Urheilu- ja Voimailukerho (TUrVoKe) ry. OLL on mukana Tampereen kisojen järjestämisprosessissa. SELL-kisat ovat yksi Euroopan suurimpia monilajiurheilutapahtumia. Ilmoittautuminen on auki ja kestää 15.03.2016 saakka! Sen jälkeen voi kysellä vapaita paikkoja turnauksiin.

SELL-kisat on yhdistelmä hauskanpitoa, kansainvälistä verkostoitumista ja opiskelijaurheilua. Kisat on nimetty järjestäjämaiden ensimmäisten alkukirjainten mukaan omilla kielillään: Suomi, Eesti, Latvija ja Lietuva. Maat järjestävät kisoja vuosittain vuorotellen. Kisoissa ei ole pätevyysrajoja, ikärajoituksia eikä tasovaatimuksia – sinun tarvitsee vain olla korkeakouluopiskelija!

Lajeja on yhteensä 17 erilaista ja jokaisessa lajissa kisataan ainoastaan yhden viikonlopun aikana perjantain ja sunnuntain välillä. Kilpailijoita tulee hyvin useasta eri valtiosta; Islannista, Kiinasta, Venäjältä, Kosovosta, Iso-Britanniasta, Bulgariasta ja tietysti myös kaikista SELL-maista.

SELL-kisoissa tärkeintä ei ole voitto, tärkeintä on tavata ihmisiä toisista valtioista ja ystävystyä muihin opiskelijoihin maailmanlaajuisesti! Lajeina ovat: yleisurheilu, sulkapallo, pöytätennis, salibandy, frisbeegolf, jalkapallo (7 vs 7), koripallo, lentopallo, suunnistus, rugby (7 vs 7), shakki, futsal, ultimate, painonnosto, voimanosto, judo ja paini (Greco-Roman). Osallistumismaksu on 25€/laji/päivä. Jos lajisi järjestetään useina päivinä, sinun täytyy maksaa osallistumismaksu jokaiselle päivälle. Jos osallistutte joukkueena, muista ilmoittaa myös joukkueesi yhteyshenkilö.

Lisäinfoa osoitteista:

http://www.oll.fi/tapahtumat/sell/
http://www.tut.fi/sell2016/
http://www.tut.fi/sell2016/wp-content/uploads/2015/11/Flyer-kaksisamassa-FI.png

Ilmoittautuminen kisoihin (JAMKin opiskelijat) sekä lisätietoja tapahtumasta:
Tuomas Kallinki, JAMKOn liikuntavastaava
liikunta@jamko.fi
+358453194907

Edellinen artikkeli

JAMKOn tapahtumapaikat muuttuvat

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista