JAMKOn tapahtumapaikat muuttuvat

Osa JAMKOn tapahtumien paikoista muuttuu maaliskuusta alkaen, kun Keskimaan hotelli Jyväshovin yhteydessä sijaitsevat ravintolat Social House ja Bra sulkeutuvat.

Keskimaan Kauppakadulla sijaitseva Social House sulkee ovensa lauantaina 27.2. ja Bran on viimeisimpien tietojen mukaan määrä lopettaa toimintansa lauantaina 12.3. Näiden myötä JAMKOn Jälki-istunnot sekä isommat tapahtumat, kuten Kevätkauden päättäjäiset siirretään keväältä Kauppakadun toiselle puolelle ravintola Freetimeen. Ensimmäinen Jälki-istunto vietetään Timessä jo keskiviikkona 9.3. Paikan vaihtuminen tuo joitakin muutoksia tapahtumien toteutuksiin, mutta se mahdollistaa tapahtumakonseptien päivittämisen. Luvassa on siis vanhaan malliin hauskanpitoa, mutta uudella twistillä.

JAMKO on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Keskimaan ravintoloiden kanssa ja ensimmäinen yhteinen tapahtuma on järjestetty lähes vuosikymmen sitten. JAMKO kiittää sujuvasta yhteistyöstä ja arvostaa ravintoloiden henkilökunnan aktiivisuutta tapahtumien kehittämisessä ja tukea vaihtoehtoisten sijaintien löytämisessä. Hyvä yhteisymmärrys ja -työ halutaan säilyttää myös jatkossa. JAMKOn isommat tapahtumat tavoittavat noin 600-700 opiskelijaa illassa ja niiden siirtäminen muihin ravintoloihin ei ole ollut varteenotettava vaihtoehto. “Olemme pahoillamme hyvien tapahtumapaikkojen kohtalosta, mutta suhtaudumme asiaan optimistisesti ja näemme tilaisuuden uudistaa tapahtumia siten, että ne vastaisivat opiskelijoiden toiveita myös pidemmällä aikavälillä.”, sanoo JAMKOn hallituksen varapuheenjohtaja Tiia Kolu.

Lisätietoa isompien tapahtumien osalta julkaistaan myöhemmin keväällä.

Tapahtumapaikat keväälle 2016:
9.3. Jälki-istunto, Freetime
6.4. Jälki-istunto, Freetime
14.4. Kevätkauden päättäjäiset, Freetime

Lisätietoja:
Tiia Kolu
Hallituksen varapuheenjohtaja
Opiskelijakunta JAMKO
044 3211550
vpj@jamko.fi

Edellinen artikkeli

Kokeile Sahaja Yogaa ilmaiseksi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista