Koulutuspolitiikka koskettaa sinua.

Morjens, tämän viikon blogitekstit teille kirjoittelee JAMKOn KoPo, eli koulutuspoliittinen vastaava Heikki Lamula. Olen pari vuotta sitten Tampereelta Jyväskyläläistynyt 24-vuotias toisen vuoden energiatekniikan insinööriopiskelija.

Koulutuspolitiikka ei tuo varmasti mieleen paljoakaan ja sekin vähä saattaa kuulostaa siltä, että ei kosketa juuri minua. Koulutuspolitiikka ei siis ole puoluepolitiikkaa, eli se ei liity puolueiden kanssa työskentelemiseen. Koulutuspolitiikka tarkoittaa koulutukseen ja opiskelijoihin liittyvien asioiden hoitamista ja opiskelijoiden etujen ajamista. Koulutuspolitiikka koskettaa siis aivan jokaista opiskelijaa, esimerkiksi laadukas opetus kiinnostaa varmasti jokaista opiskelijaa, johon minä pyrin vaikuttamaan esimerkiksi istumalla laadunhallinnan operatiivisen kehittämistyöryhmän kokouksissa.

Paljon hommaa on siis riittänyt  myös minulle tämän vuoden puolella. Jupinaviikot, jotka ovat tälläkin hetkellä käynnissä ovat suurin tapahtuma, jonka yhdessä SoPon kanssa järjestämme. Jupinaviikot ovat JAMKOlle tärkein palautteen keräys tapa. Vain antamalla palautetta voidaan asioita saada vietyä eteenpäin, käytännön esimerkkinä koulun WiFi-verkkoja parannettiin. Muista siis jupista täältä!

Edellinen artikkeli

Jupinaviikot - Behind the scenes

Selaa kaikkia blogeja

Blogit