Kevätvimma, missä motivaationi?

Kevät on se aika vuodesta kun kaikilla on kiire! En tiedä mistä se johtuu, mutta kyllä tässä on taas itsekin saanut suunnitella aikataulujaan tarkkaan ja sanoa, että katsotaan myöhemmin, nyt ei ehdi. Meillä JAMKOssa kevät on ollut kiireinen, sillä vastahan oli tammikuu ja kalenteri väittää toukokuun alkavan  perjantaina. Edunvalvontaorganisaationa keskityimme vahvasti Eduskuntavaaleihin ja soittelimme mm. Keski-Suomen vaaliehdokkaita läpi. Lisäksi kurssit ovat päättymässä joten tekemistä riittää.

Keväisin tulee aina se vimma, saman tyyppinen vimma kuin syksyllä, pitää sisustaa, pitää ostaa uusia vaatteita, pitää tehdä uusia juttuja. Silloin vanhat asiat tahtovat jäädä taka-alalle ja hutiloiden suoritetuiksi. Huomaan tämän itselläni hyvin vahvasti tällä hetkellä. Menossa on koko ammattikorkeaopintojeni viimeinen kurssi ja viimeisten koulutöiden saattaminen loppuun tuntuu todella tuskaiselta. Haluaisin jo olla vapaana kesälaitumella (lue: töissä). Mistä löytäisin sen motivaation innostua vielä viimeisen kerran? Onneksi sentään opintoni eivät vielä kuitenkaan lopu, sillä harjoittelu ja opinnäytetyö ovat tekemättä.

Suosittelen suorittamaan kevään viimeiset kurssit kunnialla loppuun, sillä mikään ei ärsytä niin paljoa kuin tulla uusintatenttiin toukokuun lopussa, kun kaikki kaverit ovat jo lomalla ja töissä. Roikkuvat tehtävät on hyvä kirjoitella loppuun nyt, varsinkin jos vapusta on tulossa kylmä ja sateinen. Siman ryydittämänä koulutehtävätkin saattavat luistaa paremmin. Tehdään niin, että hoidetaan deadlinet alta pois, jotta syksyllä voidaan täyttää kalenteri taas kaikella uudella ja hienolla. JAMKOlla on luvassa syksyllä mahtavia juttuja, joten jättäkää niillekin tilaa.

Jaetaan toinen toisillemme motivaatiota! Ja mikäli löydätte sen motivaatiolähteen, niin kertokaa osoite myös JAMKOlle, me kaipaamme sitä joskus.

 

Seuraava artikkeli

JAMKOn Vappukuulutus

Selaa kaikkia blogeja

Blogit