JAMKOn Vappukuulutus

Hyvät kanssaopiskelijat, ystävät, on tullut taas se aika kun pitkäripaisen ovipumppu käy kuumana ja kuohuviinipullot kilisevät kasseissa. Ja miksei siellä Alkon harmaanruskeassa kierrätysmuovikassissa ole jotain kuohuviiniä väkevämpääkin. On tullut taas Vappu! Vappu on perinteisesti ollut työväen ja ylioppilaiden juhla, joten meistäkin moni pääsee painamaan sen kovalla työllä hankitun valkolakin päähänsä tänään ja huomenna. Mutta joukoissamme seisoo teitä, jotka ette ole tätä lakkia hankkineet. Älkää huoliko, otamme teidän joukkoomme aivan yhtälailla juhlimaan.

Vappu on opiskelijoiden juhla, jolla ei ole nykypäivänä enää varsinaista syvällistä merkitystä, juhlitaan koska niin on aina tehty. Ilmapallot korviin ja simat suihin. Opiskelijoiden juhlana se ei jaottele ketään sen mukaan, onko käynyt ammattikoulun vai lukion vai näiden yhdistelmän. Jokainen on tehnyt töitä sen eteen, jotta nyt opiskelisi meidän upeassa ja laadukkaassa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Me olemme nykyään kaikki yhtä! Yhtä suurta opiskelijajoukkoa, joka riemusta kiljahdellen juhlii aamun pikkutunneille saakka.

Siispä tänä iltana huolehdi siitä kaverista, jotta jokainen saa juhlia ansaittua opiskelijavappua! Huolehdi, että kaverit pääsevät turvallisesti kotiin, jos eivät enää itse sitä kykene varmistamaan. Huolehdi, ettei kukaan jää yksin. Pidetään niistä kavereista huolta, haalaripukuisista, vappunaamari päässä höpöttelevistä kummajaisista. Sillä me kaikki, olemme tasavertaisia korkeakouluopiskelijoita ja pidämme tänään hauskaa huomisen kustannuksella.

JAMKOn hallitus ja työntekijät haluavat toivottaa kaikille oikein hauskaa Vappua!

– Iina

Edellinen artikkeli

Kevätvimma, missä motivaationi?

Seuraava artikkeli

Eduskuntavaalien jälkeen

Selaa kaikkia blogeja

Blogit