Kesän muistilista opiskelijalle

Kesä lähestyy hurjaa vauhtia ja JAMKO kokosi opiskelijan muistilistan, niistä asioista jotka kannattaa hoitaa kuntoon pian ja huomioida myös kesäaikana.

JAMKOn toimisto jää kesätauolle 10.6. klo 12.00. Valmistuvien opiskelijoiden on jätettävä opinnäytetöiden kansitustilaukset viimeistään 3.6., jotta ne ehtivät valmiiksi ennen JAMKOn kesätaukoa. Tämän jälkeen tulleet tilaukset käsitellään elokuussa. Valmiit, tilatut työt on noudettava JAMKOn toimistolta 10.6. kello 12.00 mennessä tai valittava toimitustavaksi postitus tilauksen yhteydessä. Viimeiset, valmistuneet työt postitetaan 10.6. tilaajille. Lue lisää.

JAMKOn kuntosalilla kesäaukioloajat ma 30.5. alkaen. Kuntosali suljetaan juhannukselta ja avataan jälleen kuntoilijoille 21.8.

JAMKON jäsenyys lukuvuodeksi 2015 – 2016 ja kevätkaudeksi 2016 on voimassa syyskuun 2016 loppuun asti. Kevätkauden jäseneksi voi vielä liittyä ja noutaa jäsentarran ennen kesätaukoa, jotta saa opiskelija-alennukset kesällä mm. matkustaessa. Vanhat jäsenet voivat jatkaa jäsenyyttä tulevalle lukukaudelle tai lukuvuodelle 1.7. alkaen, mutta uuden jäsentarran voi kuitenkin noutaa aikaisintaan 10.8. alkaen JAMKOn toimistolta kesätauon jälkeen. Lue lisää jäsenyydestä.

Korkeakoululiikunnan kesäkausi on startannut ja liikkumaan pääset 16.5. – 17.6. ja 1.8. – 2.9. Kesäohjelman erikoisuutena tarjolla on sirkustelua ja parkouria. Korkeakoululiikunnan tarra on voimassa 2.9. saakka. Jos sinulla ei vielä tarraa, hanki 20 euron kesätarra, jolla saat käyttöösi kaikki loppukauden liikuntapalvelut. www.korkeakoululiikunta.fi

Elmo Intran opiskele kesälläsivusto sujuvoittaa opiskelua kesäaikana. Sivustolta löytyy infoa kampusten aukioloajoista, kesäopintotuesta ja harjoittelun ohjaajista.

Ilmoittaudu läsnä- ja poissaolevaksi syyslukukaudelle 2016 ja opintojaksoille ASIO-järjestelmässä 31.5. mennessä. HUOM! Uudet opiskelijat ilmoittautuvat Opintopolku.fi -järjestelmässä syyslukukaudelle viimeistään 15.7.2016 mennessä. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta, opiskeluoikeudesta ja ajoituksista tästä.

JAMKin kirjastot siirtyvät lyhennettyihin aukioloaikoihin kesäkuun alussa ja ovat suljettu 24.6.-31.7. Tarkista kirjaston aukioloajat.

Opiskeluterveydenhuollon ovet ovat avoinna myös kesällä 1.7.2016 saakka. Aamuvastaanotto arkisin klo 8 -10.30. Ajanvarauksella aikoja on tarjolla normaaliin tapaan. Opiskeluterveydenhuolto on kesälomalla 4.7.-1.8.2016.

Jos painat kesällä duunia, niin olethan muistanut huolehtia työsopimuksista ja verokortin hankkimisesta? Paljon hyviä vinkkejä kesätöihin mm. JAMKOn blogissa tai Kesäduunari-infossa.

Palauta liikaa maksetut tuet. Jos tulosi ylittivät vuositulorajan vuonna 2015, muista palauttaa liikaa maksetut opintorahat ja asumislisät toukokuun loppuun mennessä. Muutoin opintotuki peritään takaisin korotettuna 15 prosentilla. Tee palautus pankissa viimeistään 31.5. Lue lisää.

JAMKOn väki toivottaa mainiota kesää!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista