Jatkava opiskelija, jäsenyydet vanhenevat 30.9.

Jatkava opiskelija, muistathan että lukuvuoden 2021-2022 jäsenyyksien voimassaolo päättyy 30.9.2022, joten viimeistään nyt kannattaa käydä jatkamassa jäsenyytesi tälle lukuvuodelle!

Jäsenmaksun lukuvuodelle 2022-2023 voit maksaa täällä. 

Mikäli sinulla on fyysinen opiskelijakortti, voit noutaa uuden lukuvuositarran opiskelijakorttiisi toimistoltamme. Maksettuasi jäsenmaksun verkkokaupan kautta. Muistathan ottaa korttisi mukaan asioidessasi toimistolla, sillä irtotarroja ei voida luovuttaa.

Jos et esimerkiksi pitkän välimatkan vuoksi pääse noutamaan uutta lukuvuositarraa toimistoltamme, sinun on mahdollista hakea ennakkoon verkkokaupan kautta maksettu jäsentarra myös eräiden toisten opiskelijakuntien jäsenpalveluista (lähinnä pääkaupunkiseudulla ja Turussa). Voit myös postittaa opiskelijakorttisi JAMKOn toimistolle, jossa uusi lukuvuositarra liimataan korttiin. Lisätietoja löydät täältä 

Digitaaliselle opiskelijakortille tiedot päivittyvät automaattisesti.

Mikäli valmistut vuodenvaihteessa tai ilmoittaudut poissaolevaksi kevätlukukaudelle, voit hankkia jäsenyyden vain syyslukukaudelle. Jos opintosi kuitenkin jatkuvat, voit jatkaa jäsenyyttäsi kevätlukukaudelle tammikuun alussa.

Tarkemmat ohjeet jäsenyyden jatkamiseen löytyvät täältä. 

Kysyttävää? Ota yhteyttä: jasenpalvelu (at) jamko.fi

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista