Hyvinvointiviikolla etsitään jaksamista arkeen

JAMKOn järjestämällä Hyvinvointiviikolla 3. – 7.10. 2022 etsitään aktiivisesti iloista mieltä ja hyvää oloa niin fyysisesti kuin henkisestikin! Luvassa monipuolista hyvinvointia edistävää ohjelmaa erilaisten tapahtumien ja tempausten kautta. Ohjelma on suunnattu Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Ohjelma on pääsääntöisesti ilmaista, yhtä poikkeusta lukuunottamatta, mutta useammassa tapahtumassa on ennakkoilmoittautuminen rajallisten paikkojen vuoksi. Kaikki tapahtumat ovat päihteettömiä.

Kurkkaa tapahtumaviikon maistiaisia alta ja tarkista lisätiedot ja ilmoittautuminen JAMKOn tapahtumakalenterista.

Maanantai 3.10.

JAMKO Café Lautapelejä ja tortillaa!

Tule viettämään rento ilta tutustuen uusiin ihmisiin mukavan tekemisen äärellä JAMKO Caféeseen klo 16.00. JAMKO järjestää yhdessä mentorien kanssa lautapeli-illan, jossa tarjolla myös tortilloja ja snäksejä. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tiistai 4.10.

 Pelivälitunti

JAMKOn pelivälitunti tarjoaa mahdollisuuden tulla pelaamaan kavereiden tai muiden opiskelijoiden kanssa huipputason e-urheilutilaan GamePit Prolle Rajakadulle klo 14.00 – 16.00. Pientä tarjoilua JAMKOn piikkiin! Ei ennakkoilmoittautumista.

Aromaterapia opiskelukyvyn tukena 

Erilaisista kasveista ja hedelmistä saatavat eteeriset öljyt vaikuttavat hyvinvointiimme psyykkisesti ja fyysisesti lempeällä tavalla. Eteerisillä öljyillä voi lievittää mm. stressin oireita, jännittämistä, päänsärkyä, väsymystä tai tehostaa keskittymistä luonnollisesti. Tutustutaan muutamiin, käyttötarkoitukseen sopiviin eteerisiin öljyihin ja konkreettisiin tapoihin hyödyntää niitä turvallisesti arjessa. JAMKO Café klo 16.00 – 18.00. Ennakkoilmoittautuminen

Ohjattu kuntosalitunti

Ota haltuun uusi harrastus tai saa uutta intoa tuttuihin tapoihin. Syksyllä 2022 JAMKO järjestää yhteistyössä Jyväskylän Korkeakoululiikunnan kanssa ohjatun kuntosalitreenin kerran viikossa. Kuntosalitreenissä kuntosaliharjoittelu tulee tutuksi. Ohjattu tunti tarjotaan JAMKOn tai korkeakoululiikunnan jäsenille ilmaiseksi. JAMKOn kuntosali klo 17.00 – 18.00. Ennakkoilmoittautuminen.

Vapaa liikuntavuoro 

Tule mukaan liikkumaan JAMKOn liikuntavuorolle Rajakadun liikuntasaliin klo 18-20. Liikuntavuoron tarkoituksena on rennossa hengessä pelata ja liikkua yhdessä. Pelaamme ensimmäisen tunnin sählyä ja toisen lentopalloa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Keskiviikko 5.10.

Hyvinvoinnin ständit 

Bongaa JAMKOlaisia sekä Jamkin hyvinvointitoimijoita Dynamolta ja Rajakadulta klo 10.30-12.30. Ständeiltä saat tietoa mm. miten JAMKO voi olla sun arjessa tukena ja mitä palveluita Jamkilta löytyy. Lisäksi pyöräytä onnenpyörästä maistuvia eväitä ja hyvää mieltä.

Kaikki yhdes Koos – edunvalvontatapahtuma

Miten vaikuttaa kaikkien yhteisiin asioihin koulussa? Koulutuspolitiikka sanana voi juuttua helposti kurkkuun, mutta käytännössä se on yhteisten asioiden hoitamista korkeakoulun sisällä ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Koulutuspolitiikan konkari ja Tarmon ja JAMKOn alumni Antti Paunonen avaa meille teemaa käytännönläheisten esimerkkien kautta JAMKO Caféssa klo 15.00 – 17.00. Ennakkoilmoittautuminen.

Torstai 6.10.

 Hyvinvointiviikon saunavuoro

Tule huuhtomaan arjen huolet Hyvinvointiviikon saunavuorolle Lutakon Huipulle klo klo 17.00 alkaen! Kaksi kaikille avointa saunavuoroa, mukavaa tekemistä ja naposteltavaa. Tapahtuma on päihteetön. Saunamaksu JAMKOn jäsenille 2€, muille 7€.

Perjantaina 7.10.

JAMKO goes Valon kaupunki

Tule mukaan JAMKOlaisten kanssa kiertämään ympäri Jyväskylää ja nauttimaan Valon kaupunki -tapahtuman valoteoksista ja syksyisestä tunnelmasta. Valon kaupunki on jo perinteeksi muodostunut tapahtuma, jonka aikana Jyväskylän kaupunki loistaa kauniista valoista, väreistä ja teoksista. Lähtö hotelli Albalta klo 19.30.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Hyvinvointiviikon tapahtumiin tapahtumakalenterissa

Kysy lisää: karri.lyytikainen@jamko.fi tai nilla.selanniemi@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista