JAMKOn vuosijuhlat siirtyvät COVID-19 tilanteen takia

Tämän hetken epävarman ja nopeasti muuttuvan COVID-19 tilanteen takia olemme päättäneet siirtää 20. vuosijuhlaamme alkuperäiseltä ajankohdalta 10.10.2020 tuonnemmaksi.

Uusi päivä vuosijuhlillemme on 21.11.2020. Juhlapaikkana on edelleen Hotelli Verso. Vuosijuhlapäivän sisältö pidetään tähän tietoon myös myös samana. Vuosijuhlat tulevat siis sisältämään cocktail-tilaisuuden kutsuvieraille, illallisjuhlan, mahdolliset jatkot ja seuraavana päivänä toteutettavan silliaamiaisen.

Haluaisimme juhlistaa JAMKOn taivalta juhlallisuuksien kanssa ja meille on tärkeää, että juhlat saadaan järjestettyä turvallisesti, mutta silti niiden ansaitsemalla arvokkuudella. Olemme kuitenkin varovaisia juhlien järjestämisen kanssa ja tilanteen vaatiessa isommat juhlallisuudet saatetaan perua vielä myöhemmin. Työryhmä arvioi tilaisuuden järjestämistä vallitsevan tilanteen mukaan ja julkaisemme lisätietoja tilanteen selkiydyttyä.

Vuosijuhlien lisäksi aiomme kuitenkin järjestää syksyn aikana pienempiä tapahtumia ja tempauksia liittyen JAMKOn 20. juhlavuoteen. Yksi esimerkki on ensi kuussa järjestettävä visa JAMKOn historiasta. Olemme myös tilanneet rajoitetun erän juhlavuodelle suunniteltuja haalarimerkkejä, joita on mahdollista saada esimerkiksi erilaisista arvonnoista ja kilpailuista.

Lisätietoja
Kiia Pöyhönen
Hallituksen varapuheenjohtaja
kiia.poyhonen@jamko.fi
+358 44 3211 550

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista