JAMKOn tapahtumia järjestetään erityisjärjestelyjen avulla

Poikkeuksellisen syksyn takia olemme tarkastelleet tapahtuma- ja palvelutarjontaamme ja niiden järjestämistä turvallisesti. Tursajaisten peruuntumisesta huolimatta haluamme tarjota sekä aloittaville että jatkaville mahdollisuuksia viettää aikaa yhdessä. Jokaisen opiskelijan tulisi olla mahdollista ottaa oman yhteisön toimintaan ja tutustua omaan kotikaupunkiin. Alkusyksystä järjestämme erityisesti ulkotiloissa olevia tapahtumia ja etäosallistumisen mahdollistavia tapahtumia. Yökerhoissa pidettäviä bileitä ja jatkoja emme tule järjestämään ainakaan syyskuun aikana. Myös matkavalikoimassamme on muutoksia tälle syksylle. 

Tulevia tapahtumiamme ja erityisjärjestelyjä

Beach picnic järjestetään 29.8. Tuomiojärven rannalla. Piknik on tarkoitettu kaikille opiskelijoille ja on alkoholiton tapahtuma. Voit tulla paikalle yksin, kaverin tai vaikka pienryhmäsi kanssa. Luvassa on pelejä, hengailua ja miksei vaikka uimistakin, jos uskallusta riittää. Paikalla on JAMKOn hallituksen jäseniä, sekä tapahtumatiimiläisiä, jotka pitävät huolen tapahtuman turvallisuudesta ja ovat ohjeistamassa tapahtuman kulun kanssa. 

Lukuvuosi startataan kaikkien opiskelijoiden voimin Kick-offilla 2.9. jolloin kokoonnumme koulutusalajärjestöjen, Jyväskylän yritysten ja palveluntarjoajien kanssa Lutakonpuistoon. Piknikillä turvallisuudesta huolehditaan kaikkien esittelijöiden toimesta ja toivomme, että myös osallistujat ottavat ohjeistukset huomioon. Ilta päätetään huippusuosittuun risteilyyn Päijänteellä. Myymme lippuja vain puolet laivan kapasiteetista, joten kannattaa olla entistä nopeampi lipunmyynnin auetessa. Lipunmyynti aukeaa perjantaina 28.8. klo 12. 

Ensimmäinen Välituntimme järjestetään 7.9. sekä etänä että livenä. Luvassa on Kahoot!-visa, johon voit osallistua saapumalla JAMKO Cafèhen tai avaamalla etäyhteyden tapahtumaan.  

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Ruskaretki tehdään Konneveden kansallispuistoon 19.9. Matkan teemme yhteiskuljetuksella. Osallistujamäärä on rajattu, jolloin linja-autossa voidaan huolehtia turvaväleistä. Yhteiskuljetuksien ajaksi tarjoamme osallistujille kasvomaskit ja käsidesiä. Suosittelemme myös omien henkilökohtaisten suojavarusteiden ja käsidesin mukaan ottamista. 

Eat out -iltaan pääset osallistumaan 23.9. Vennissä. Herkulliset ruokatarjoukset ja virvokkeet yhdessä matalan kynnyksen ohjelman kanssa takaavat rennon illan. Muistathan käyttää JAMKOn opiskelijakorttia saadaksesi alennuksia. Tapahtuma järjestetään ravintolan säädösten mukaan, eivätkä kaikki asiakaspaikat ole käytettävissä. Paikalle kannattaa siis saapua ajoissa. Tapahtumassa kannattaa luonnollisesti huolehtia hygieniasta ja turvaväleistä. 

Ensimmäisen vuoden opiskelijoille suunnatut Haalarikastajaiset on peruttu alkusyksyltä. Tarkastelemme uutta ajankohtaa, jolloin kaikilla olisi turvallinen mahdollisuus osallistua. Perinteisesti vasta kasteen jälkeen on saanut ommella haalarimerkkejä haalareihin. Haluamme kuitenkin, että haalarimerkkejä voi alkaa ompelemaan mahdollisimman pian, joten ideoimme muita tapoja toteuttaa kaste ja valan vannominen.

Matkat

Valitettavasti olemme joutuneet perumaan Lofoottien matkan tältä syksyltä. Useiden tuntien matkustusajan takia emme voi taata turvallista linja-automatkaa kohteeseen. Palveluntarjoaja on poistanut Pietarin matkan tältä syksyltä. Tällä hetkellä Saariselän matka on toistaiseksi valikoimassa, mutta seuraamme tilanteen etenemistä. Päätöksistä ilmoitamme lähempänä matkan ajankohtaa. 

Painotamme kaikissa tapahtumissamme vastuullista toimintaa:
  • Ethän tule paikalle kipeänä tai jos sinulla on flunssan oireita.
  • Pidäthän huolta käsihygieniasta, tarjolla on käsidesiä JAMKOn toimesta, mutta omakin on hyvä olla mukana.
  • Aivastathan ja yskithän aina hihaasi tai nenäliinaan (nenäliina heti roskiin).
  • Noudatathan turvavälejä.
  • Kyseessä on julkisia tilaisuuksia, jonne on vapaa pääsy, joten kasvomaskiakin voi käyttää halutessaan.  

Lisätietoja tapahtumista ja matkoista tapahtumakalenteristamme. 

Lisätietoja:
Kiia Pöyhönen
JAMKOn hallituksen varapuheenjohtaja
vpj@jamko.fi
+358 44 3211 550

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista