JAMKO palvelee jäsenasioissa kaikilla kampuksilla 2020

JAMKO palvelee opiskelijoita  Dynamolla, Musiikilla ja Tarvaalassa sekä JAMKOn toimistolla Rajakadulla. Katso pisteiden aukiolot tiedotteen lopusta. 

Jäsenpalvelupisteeltä saat apua opiskelijakortin tilaamiseen, voit noutaa jäsentarran jatkettuasi jäsenyyttä JAMKOn verkkosivujen kautta tai hakea valmiin opiskelijakortin ja siihen voimassa olevan tarran. Saat viestin kortin valmistumisesta koulun sähköpostiisi. Kortit toimitetaan lähtökohtaisesti sinun koulutusalasi kampukselle, tarkista viestistä mistä noutaa korttisi.

Mikäli kuulut riskiryhmään tai asut toisella paikkakunnalla, voit postittaa opiskelijakorttisi meille niin liimaamme korttiin uuden jäsentarran ja postitamme kortin sinulle takaisin. Kortteja emme voi toimittaa postitse, sillä emme pysty todentamaan henkilöllisyyttäsi. JAMKOn jäsenenä voit ottaa käyttöön myös digitaalisen opiskelijakortin Pivon kautta. 

Uudet kortit ja jäsenyyden jatko maksetaan ennakkoon JAMKOn verkkokaupassa liittymisen yhteydessä. Opinnäytteiden kansituksen voit noutaa ja maksaa JAMKOn toimistolla. Suosittelemme korttimaksua. Korkeakoululiikunnan tarrat vain hankitaan verkon kautta. 

Mikäli sinulla on kysyttävää jäseneksi liittymisestä, opiskelijakorteista tai muista JAMKOon liittyvistä asioista, kannattaa käyttää myös nettisivuiltamme löytyvää chattia. Asiantuntijamme vastaa sinulle mahdollisimman nopeasti, voit jättää myös viestin sitä kautta. Moniin kysymyksiin löydät vastauksen myös JAMKOn UKK-sivulta

JAMKO seuraa tarkasti valtion ja korkeakoulun suosituksia Covid 19 – pandemian suhteen ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista palveluissamme nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. 

Jäsenpalvelupisteet avoinna

Rajakatu, JAMKOn toimisto, F-siipi
24.8. – 2.10.
Ma – Pe 9.00 – 15.00

Dynamo, aula
31.8.-30.9. ma, ke, pe klo 11.00 – 14.00.

Musiikki, aula
Tiistaisin 1.9., 15.9. sekä to 24.9. klo 11.00 – 14.00.

Tarvaala, aula
Torstai 10.9. sekä tiistai 29.9. klo 11.30-13.30.

Lisätietoja

Jäsenpalveluiden asiantuntija
Arttu Niemelä
Puhelin +358 50 3361 385
Sähköposti: jasenpalvelu(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista