JAMKOn toimiston helmiä

Heippa!

JAMKin opiskelijat alkavat olla jo kaikki kesäpuuhissaan, mutta JAMKOn toimisto ei lepää kesälläkään. Koska harva teistä on päässyt tutustumaan JAMKOn toimistoon jäsenpalveluhuonetta lukuunottamatta, ajattelinkin tarjota teille lyhyen kiertoajelun ja toimiston parhaat palat.

JAMKOn toimistohan sijaitsee Rajakadun kampuksella F-siivessä JIOn, Konkurssin ja JASTOn toimistojen vieressä. Se on jaettu kolmeen huoneeseen, kahteen vessaan ja pieneen, siis todella pieneen, keittokomeroon. Toimistolla työskentelee JAMKOn työntekijät, hallitus ja edustajiston puheenjohtajisto. Aina sillointällöin meillä on myös graafinen harjoittelija ammattiopistosta, jonka tehtävänä on tuottaa JAMKOlle graafista materiaalia.

Toimisto on siis jaettu kolmeen huoneeseen, joista keskimmäinen lienee opiskelijoille tutuin. Siellä työskentelee JAMKOn jäsenpalvelusihteeri Paula, jonka olette saattaneet tavata opiskelijakorttia noutaessanne. Paula myös vastaanottaa ja luovuttaa vaihto-opiskelijoille suunnatut Survival Kitit, valmistuvien opinnäytetyökansitukset ja myy ennakkolippuja JAMKOn tapahtumiin. Paulan huoneesta löytyy myös Jarkko Pupun opiskelijakortti!

Jäsenpalveluhuoneen vasemmalla puolella on ns. työntekijöiden puoli, josta paikkansa ovat löytäneet toiminnanjohtaja Hannu, viestintä- ja edunvalvontasihteeri Anna, tutor- ja liikuntasihteeri Karoliina sekä tämän vuoden hallituksen puheenjohtaja Eemeli. Vielä muutaman viikon työntekijöiden puolella työskentelee myös graafinen harjoittelija Ella.

Työntekijöiden puoli voi kuulostaa hieman vakavalta, mutta oikeasti työnteon lomassa siellä nauretaan ja hassutellaan siinä missä muuallakin toimistolla. Työntekijöiden puolella on myös hyvä käydä kertomassa tai kuulemassa tuoreimmat uutiset koulumaailmasta tai vaikka avautua elämän kupruista.

Hallitushuone sijaitsee toimiston toisessa päässä. Sieltä löytyy mm. työpisteitä hallituslaisille, ruokapöytä, julistekokoelma tapahtumista, meemikokoelma sekä hallituslaisten omat kaapit. Hallituksen puolella tehdään likimain kaikkea. Keskustellaan koulutuspolitiikasta, vietetään ruokapausseja, askarrellaan pahvista lohikäärmeitä tai päivitetään kaverin Facebookia, kun se on jätetty auki. Hallitushuoneessa on myös vietetty monia pitkiä iltoja niin jupinaraporttien, projektisuunnitelmien kuin koulutehtävienkin parissa. Siellä on myös herkuteltu juhlapäivinä erilaisten kakkujen ja karkkien myötä.

IMG_20160517_093243

Tiesittekö muuten, että Jarkko opiskelee tekniikan insinööriksi!

 

 

 

IMG_20160517_093222

Annan työpisteen vieressä on hyvä jupista.

IMG_20160517_093331

Hallituslaisten kaapinovista löytyy vaikka mitä!

IMG_20160517_093841

JAMKOn aktiivien ”luokkakuvia” vuosien varsilta.

IMG_20160517_093350

Julisteita vuosien varsilta. Tärkeimpänä tietenkin Aku Ankan sukupuujuliste 😀

 

  • Tiia Kolu, hallituksen varapuheenjohtaja

Edellinen artikkeli

Pyörällä päästään!

Selaa kaikkia blogeja

Blogit