JAMKOn mobiilijäsenkortti on nyt Pivossa!

Odotus on päättynyt ja JAMKOn jäsenet voivat ladata Pivon ja aktivoida mobiiliopiskelijakortin. Opiskelija-etupalvelu Frank poistuu JAMKOn jäsenten käytöstä Pivon myötä. Olemme myös uudistaneet jäsenliittymisemme perusteellisesti, ja jatkossa voit tilata opiskelijakortin tai jatkaa jäsenyyttäsi JAMKOn verkkokaupan kautta. Lisätietoa jäsenyydestä löydät nettisivuiltamme osoitteesta https://www.jamko.fi/jasenyys/

Opiskelijakortilla Pivossa voit todistaa olevasi opiskelija ja saat käyttöösi opiskelijaedut, Kelan ateriatuen, Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennukset sekä kaikki paikalliset edut. Paikallisia etuja tullaan lisäämään myöhemmin.

Voit ottaa JAMKOn opiskelijakortin käyttöösi mobiiliappi Pivossa (Android / IOS), kun JAMKOn jäsenyytesi on voimassa ja olet ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi kuluvalle lukukaudelle (lisätietoa jäsenyydestä osoitteessa https://www.jamko.fi/jasenyys/). Pivon käyttöönottoa varten tarvitset suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset ja henkilötunnuksen. Opiskelijakorttia aktivoitaessa Pivo tarkistaa, että olet JAMKin läsnäoleva opiskelija sekä JAMKOn jäsen. 

Uudet JAMKOn jäsenet voivat ottaa Pivon käyttöön vasta kun heidän opiskelupaikka on vahvistettu ja tiedot viety opiskelijatiedot sisältävään tietokantaan elokuun loppuun mennessä. Jos sinulla on voimassa oleva, päättyvä jäsenyys (lukuvuosi 2018-2019), voit ottaa Pivon käyttöön, kunhan olet ilmoittautunut läsnäolevaksi syyslukukaudelle 2019. JAMKOn lukuvuoden 2018-19 ja kevään 2019 jäsenyys ovat voimassa 30.9. saakka.

JAMKOn muovinen jäsenkortti (AMK-opiskelijakortti) säilyy edelleen käytössä, eli jatkaessasi jäsenyyttä voit syksyllä käydä noutamassa siihen uuden lukuvuositarran. AMK-opiskelijakortti kannattaa pitää mukana, jos siihen on aktivoinut esim. kirjastokortin. Uudet opiskelijat tilaavat muovisen opiskelijakortin jäseneksi liittyessään.

Ottaaksesi PIVOn appin käyttöösi, lue seuraavat ohjeet. Opiskelijakortti vaatii voimassaolevan JAMKOn jäsenyyden. 

Lisätietoa Pivon opiskelijakortista löydät osoitteesta https://pivo.fi/palvelut/opiskelijakortti/

Pivon käyttöönottoon liittyvissä ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan yhteyksissä Pivon asiakaspalveluun: Asiakaspalvelu@pivolompakko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista