JAMKO mukana toteuttamassa liikuntaunelmia

JAMKO on mukana Jyväskylän kaupungin Unelmat liikkeelle -kampanjassa jossa kerätään ja toteutetaan alle 30-vuotiaiden lasten ja nuorten liikuntaunelmia. Unelmia kerätään 21.3-30.4. ja niiden toteuttaminen alkaa 10.5. Jokainen keräyksessä mukana oleva toimija on sitoutunut toteuttamaan vähintään yhden unelman vuoden 2017 aikana.

Unelmia voivat jättää kaikki alle 30-vuotiaat jyväskyläläiset. Unelma voi olla yksityishenkilön, kaveriporukan tai vaikkapa koko opiskeluryhmän yhteinen liikuntaunelma. Keräys toteutetaan Webropol-kyselyn kautta. Jätä unelma täällä. Keräykseen voi osallistua myös toteuttamalla unelmia. Unelmia voivat toteuttaa sekä yksityishenkilöt että erilaiset yhdistykset, yhteisöt ja yritykset. Unelmien toteuttajaksi voi ilmoittautua täällä.

Jyväskylän unelmakeräyksen lähtökohtana on valtakunnallinen Unelmat liikkeelle –kampanja jonka tavoitteena on kannustaa ja rohkaista kaikkia suomalaisia kokeilemaan ja lisäämään liikkumista. Suomen Olympiakomitean Unelmat liikkeelle on osa Suomen satavuotisjuhlavuoden Suomi 100 –ohjelmaa.

Lisätietoa:

JAMKOn hallituksen hyvinvointivastaava Joonas Uusi-Autti, hyvinvointi(a)jamko.fi

Jyväskylän Unelmat liikkeelle –sivut
Valtakunnallinen Unelmat liikkeelle –sivusto

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista