Insinöörin uudet kuviot

Hei täällä näppäimistöä näppäilee JAMKOn liikuntavastaava Juha Salmi. Olen Loviisasta kotoisin ja opiskelen Automaatiotekniikkaa rajakadulla. Tässä hiljattain olen huomannut että kuulun joukkoon opiskelija-aktiivit. Miten tässä näin kävi? Ujo insinööri, joka viihtyy koneiden ja laitteiden parissa pyöriikin nyt aivan uusissa ympyröissä. Kun tavoitteena on verkostoitua ja vaikuttaa, en aina tunne oloani kovin kotoisaksi. Kaikki pyörähti liikkeelle varmasti siitä kun lähdin tutoriksi. Vuosi tutorina opetti paljon sekä vierähti todella nopeasti. Kun tutor jutut tuntuivat hauskoilta ja tärkeiltä niin totesin että haluan JAMKOn liikuntavastaavaksi. Ja näissä hommissa sitä todella löytää itsestään uusia puolia. Koulujuttujen parissa on tullut tutuksi Excel-taulukot, koodaaminen ja laskenta. Nyt sitä onkin opeteltu laatimaan mediatiedotteita ja kirjoittamaan blogia. Onneksi on hyviä tyyppejä ympärillä, en mä näitä juttuja saisi muuten hoidettua. Tässä parin kuukauden aikana olen tutustunut todella moneen uuteen ihmiseen, näissä hommissa siis verkoistuu ihan väkisin. Hyvä niin, harmi vaan että nimi muisti ei tunnut olevan ihan tehtäviensä tasalla.

futis

Liikunta on ollut minulle aina tosi tärkeä juttu ja iso osa elämää. Pyrin liikkumaan monipuolisesti ja kokeilemaan uusia lajeja, ihan vain sen takia koska se on hauskaa. Mun alkuvuoden isoin projekti on ollut Snowday, ja paljon olen sen suunnitteluun käyttänyt aikaa. Snowday on siis kaikille Jyväskylän korkeakouluopiskelijoille suunnattu talvinen liikuntatapahtuma, jossa voi heittäytyä lumisiin aktiviteetteihin. Tekemistä löytyy kattilacurlingista pilkkimiseen, joten varmasti löytyy jokaiselle jotain. Ja miksi mä haluan olla mukana järjestämässä tälläistä tapahtumaa? Ihan vaan sen takia, että liikuntaa voi harrastaa siitä syystä se on hauskaa. Ei liikunnan tarvi olla tarkasti suunniteltua pakonomaista suorittamista. Se voi olla myös hetkeen tarttumista, uusiin ihmisiin tutustumista ja ulkoilusta nauttimista.

Ja sit voin viel paljastaa teille yhden sisäpiirin jutun. Meinaan JAMKOn toimistolla ilmapiiri on jo todella sähköinen, sillä torstaina on taas edessä lumifutisottelu yliopiston ylioppilaskuntaa vastaan. Spekulointi JYYn pelaajavalinnoista ja taktiikasta käy kiivaana. Meidän hallituksen hyökkäyskuviot on hiottu timanttiseen iskuun ja pelaajat ruoskittu hurjaa taisteluhurmioon. Tulethan kannustamaan JAMKOn voittoon! Nähdään Snowdayssa torstaina!

Terveisin Juha

Edellinen artikkeli

Kesäksi töihin?

Seuraava artikkeli

Oma liikuntalaji hukassa?

Selaa kaikkia blogeja

Blogit