HuKun pikainen moikkaus

Helou,
Täällä kirjoittelee JAMKOn vuoden 2015 HuKu eli huvi- ja kulttuurivastaava. Jaa kuka? Nimi on Tiia Kolu ja naama näkynee tuolla ylhäällä. Oon toisen vuoden liiketalouden opiskelija ja miut on valittu myös Konkurssin varajäseneksi. Opiskelun ohella opiskelija-aktiivina toimiminen syö vapaa-aikaa, mutta kyllä luottamustoimista saa myös nauttia. Ja jos oikein stressaa, rentoudun katsomalla kahta lempiasioistani; kissavideoita ja laihdutusohjelmia. Joo, älkää kysykö miks.

Tämä viikko on ollut hurjan kiireinen, mutta ainakin kaksi asiaa on miua tällä viikolla innostanut. Miua tapahtumissa avustavaan Hupitiimiin rekrytään uusia tiimiläisiä. Tiimiläiset pääsevät paitsi tekemään ja mahdollistamaan kanssani JAMKOn tapahtumia myös nauttimaan panostuksensa hedelmistä. Meno rentoa ja lahjomattoman todistajan mukaan parasta JAMKissa. Jos kiinnostuit tiimissä toimimisesta, lue lisää JAMKOn nettisivuilta tai Facebookista. Tai tule nykäisemään miua hihasta tai haalareista.

Entä mikä se toinen kutkuttava juttu tällä viikolla oli? Siitä kuulette varmasti pian lisää, mutta vihjaan sen verran, että kevät saa varmasti hohdokkaan päätöksen… 😉

Selaa kaikkia blogeja

Blogit