Aamuäreä sähköjänis täällä, kuka siellä?

Moi!

Täällä kirjottelee Sanisalon Jenni, JAMKOn vertaistutorvastaava vuosimallia 2015. Olen ponnistanut tähän maailmaan Hirvensalmelta, tuolta Etelä-Savon Chicagosta, jonne minun (poistumisen) jälkeen on löytänyt tiensä suomalaiset musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet Jari Sillanpäästä Cheekin kautta Jenni Vartiaiseen.

Opiskelen toista vuotta toimintaterapiaa täällä JAMKissa. Useimmiten minut näkee pyörimässä Dynamon kampuksella, mutta löydettyäni itsestäni sisäisen toimistorotan olen havainnut viettäväni aikaa hämmentävän paljon myös opinahjomme pääkampuksella, Rajakadulla.

Minä tykkään vohveleista, kahvista, auringonpaisteesta ja coca colasta. Luonteeltani olen herkästi innostuva ja yleistouhuaja, joka tykkää olla monessa mukana. Laulan ja vihellän mennessäni ja kuulemma naurustakin joku saattaa tunnistaa.

JAMKOssa vastuualueenani on siis vertaistutorointi. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että minä yhdessä tutor- ja liikuntasihteerin (sekä koko JAMKOn hallituksen avustamana) kanssa haastattelemme ja koulutamme uudet tutorit kaudelle 2015-2016. Koulutuksien jälkeen toimenkuvaani kuuluu tutoreiden tutoreiden tukeminen ja opastaminen, vähän niin kuin toimisin tutoreina tutoreille.

Se, miksi halusin tälle pallille istumaan ja mukaan tutoroinnin uusintakierrokselle, johtuu siitä, että koen oma valintani lähteä tutoriksi vuosi sitten olleen yksi parhaimmista ikinä. Viime vuosi tarjosi minulle monia mahtavia muistoja, kokemusta pienryhmän ohjaamisesta sekä tapahtumanjärjestämisestä, heittäytymiskyvyn kehittymistä, ja mikä parasta; monta uutta ystävää sekä tutorkollegoista että omista tursaistani.

Saako vielä lähettää terveisiä?

– No lähetän kuitenkin. Terkkuja JAMKOn mahtaville tutoreille, tehdään tästä vuodesta mahtava!

 

Jenni

 

 

Edellinen artikkeli

Oma liikuntalaji hukassa?

Seuraava artikkeli

HuKun pikainen moikkaus

Selaa kaikkia blogeja

Blogit