Haetaan Amazing Race Jyväskylä -projektikoordinaattoria

Amazing Race Jyväskylä on kaupunkisuunnistuskilpailu Jyväskylän korkeakouluopiskelijoille. Tapahtuma toteutetaan vappuaattona 30.4.2017 Jyväskylän kaupungin alueella. Joukkueet suunnistavat vihjeiden perusteella rastilta toiselle. Rata tekee laajan kierroksen Jyväskylässä, ja nopein joukkue voittaa kilpailun.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat tapahtuman suunnittelu ja käytännön järjestelyt, yhteistyötahojen ja apurahojen hakeminen tapahtuman rahoittamiseksi, työryhmän kokoaminen ja yhteydenpito sen jäsenten välillä.

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta sekä ryhmätyö-, organisointi- ja projektinhallintataitoja. Työ on projektiluontoinen ja alkaa joulukuussa tai sopimuksen mukaan. Työ painottuu maalis-huhtikuulle 2017, ja tapahtuman jälkeiset työt ja loppuraportti vievät vielä hieman aikaa toukokuussa. Tehtävästä maksettava palkkio on 1 200 €.

Haku päättyy keskiviikkona 23.11.2016.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen sähköpostin liitetiedostona pdf- tai rtf-muodossa. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä ”Amazing Race Jyväskylä -projektikoordinaattori” ja se tulee lähettää osoitteeseen kulttuurituottaja (a) jyy.fi

Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan!

Tiedustelut:
Kulttuurituottaja Anniina Hartikainen
045 137 1961
kulttuurituottaja (a) jyy.fi

Edellinen artikkeli

Edustajisto vuodelle 2017 valittu

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista