TOMMI KUKKONEN VALITTU SUOMEN OPISKELIJAKUNTIEN LIITTO – SAMOK RY:N HALLITUKSEEN VUODELLE 2017

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO:n hallituksen koulutuspoliittinen vastaava Tommi Kukkonen valittiin Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksen jäseneksi vuodeksi 2017. Kukkonen valittiin SAMOK:in 21. varsinaisessa liittokokouksessa Lahdessa perjantaina 18.11.

Kukkosella on vahva osaaminen opiskelijakunta- ja ammattikorkeakoulukentällä. Hän on toiminut JAMKOn hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana vuoden 2016 ajan ja aikaisempina vuosina JAMKOn edustajistossa ja omassa koulutusalajärjestössään. Kukkonen on kolmannen vuoden sähkövoimatekniikan opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.
Kukkonen iloitsi valinnastaan, sekä kertoi olevansa valmis liiton tuleviin haasteisiin vuonna 2017.

“Tuleva vuosi tulee olemaan opiskelijoiden näkökulmasta merkittävä, ja voimaan astuvat lukukausimaksut ja yleinen toimeentulotuki vaativat vielä vaikutustyötä ollakseen toimivia opiskelijan näkökulmasta. Lisäksi korkeakoulujen kehityshankkeet ja digitalisaatio tuovat muutoksia ruohonjuuritason opiskeluun. Nyt SAMOKiin tarvitaan tekijöitä, joilla on laajoja ja monipuolisia näkemyksiä niin ajankohtaisista kuin tulevista edunvalvonnallisista asioista. Koen, että minulla on asiantuntijuutta ja voimakasta tahtoa vaikuttaa opiskelijan asemaan valtakunnallisesti.” Kertoo Tommi Kukkonen

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n 21. varsinainen liittokokous pidettiin 18.-19.11.2016 Lahdessa. Liittokokous järjestettiin Lahden ammattikorkeakoulun kampuksella. Yhteensä liittokokoukseen osallistui noin 100 opiskelijavaikuttajaa ympäri Suomea.

Lisätietoja:
Eemeli Rajala
Hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO
puh. 044 3211 500
puheenjohtaja@jamko.fi

Tommi Kukkonen
Hallituksen koulutuspoliittinen vastaava, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO
tommi.kukkonen@jamko.fi
puh. 045 3194 904

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista