Hae JAMKOn hallitukseen!

Vietä opiskelijaelämäsi ikimuistoisin vuosi!

Opiskelijakunta JAMKOn hallitusrekry aukeaa torstaina 9.11. klo 12. Hallitusrekrylomake löytyy täältä https://forms.gle/kFhs8XpsuzPCuUDD8
Opiskelijakunnan hallitukseen haetaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi yhdeksää hallituksen jäsentä. Lomakkeella voi ilmoittaa kiinnostuksesi edellä mainittuihin tehtäviin ja perustella, miksi olisit hyvä valinta. Valinnan hallituksen kokoonpanosta tekee edustajisto järjestäytymiskokouksessaan 27.11. alkaen klo 17.00 Valjakassa. Myös edustajiston kokouksessa voi ilmoittaa olevansa kiinnostunut kyseisistä tehtävistä.

JAMKOn hallitus hoitaa yhdessä henkilöstön kanssa JAMKOn päivittäisiä toimia ja toimeenpanee edustajiston päätöksiä. Hallitus tekeekin JAMKOn näkyvää työtä ja hallituksen jäsenet pääsevät konkreettisesti vaikuttamaan mitä tehdään, toki edustajiston linjausten sisällä.

Hallitukseen pääset tutustumaan tiistaina 14.11. Dynamolla ja 15.11. Rajakadulla. Näistä tarkemmat ajat löydät JAMKOn somesta.

Hallitustyöskentelystä voit laittaa koko hallitukselle hallitus@jamko.fi tai tehtäväkohtaisesti etunimi.sukunimi@jamko.fi Hallituslaisten tehtäviin voit tutustua JAMKOn sivuilla. Huomioithan, että tässä rekryssä haemme hallituksen jäseniä, ja hallitus järjestäytyy erikseen myöhemmin tulevan toiminnan ja toimintasuunnitelman mukaan. Näin ollen tehtävänkuvaan voi tulla muutoksia.

Täytä hallitusrekrytointilomake tästä

Lisätietoja: puheenjohtaja@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista