JAMKOn toimijat vuodelle 2024 valittu

Kuvassa alarivissä vasemmalta Otso Miettunen, Essi Pirttivaara, Michiel Van Eynde, Joel Kotonen. Ylärivissä vasemmalta Maria Matilainen, Jere Koskimäki, Annu Suvilehto, Andrea Guermas ja Milla Mänttäri.  Kuvasta puuttuu Miia Turunen-Willman ja Sidra Shaikh.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallitus ja puheenjohtajistot vuodelle 2024 valittiin maanantai-iltana 28.11. edustajiston järjestäytymiskokouksessa. JAMKOn hallitukseen haki ennätykselliset 17 henkilöä ja kansainvälisiä hakijoita oli enemmän kuin koskaan.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin kolmannen vuoden kuntoutuksen ohjauksen opiskelija Sini Kunnila. Eetu Ruotsalainen, joka opiskelee toista vuotta Automation and Robotics – tutkinto-ohjelmassa, valittiin edustajiston varapuheenjohtajaksi. Hän on toiminut tänä vuonna hallituksessa tapahtumavastaavana.

Tänä vuonna tutorvastaavan tehtävää hallituksessa hoitanut Annu Suvilehto valittiin hallituksen puheenjohtajaksi. Suvilehto on kolmannen vuoden tieto- ja viestintätekniikan opiskelija. Puheenjohtaja vastaa JAMKOn edunvalvontasektorista ja hallinnosta. Opiskelijakunnan varapuheenjohtajaksi tapahtuma- ja palveluprosesseja johtamaan valittiin neljännen vuoden tourism management – opiskelija Andrea Guermas. Guermas on toiminut hallituksessa kansainvälisen tutoroinnin vastaavana.

Hallituksen jäseniksi valittiin

Jere Koskimäki, tieto- ja viestintätekniikka
Joel Kotonen, liiketalous
Michiel Van Eynde, Information and Communication Technology
Otso Miettunen, liiketalous
Miia Turunen-Willman, kuntoutuksen ohjaus
Essi Pirttivaara, Business Information Technology
Sidra Shaikh, Tourism Management
Maria Matilainen, tieto- ja viestintätekniikka
Milla Mänttäri, tieto- ja viestintätekniikka

Ensi vuoden hallitus on entistä kansainvälisempi, mikä edustaa myös Jamkin opiskelijoita paremmin ja laajentaa edunvalvonnan näkökulmia. Vastuualueet hallitus määrittelee järjestäytymiskokouksessaan 11.12.

Edustajistovaaleilla 9.11. valitun edustajiston varsinainen kokoonpano muuttui hallituksen muodostamisen ja puheenjohtajavalintojen myötä.

Annu Suvilehto, tilalle Eetu Rautanen
Essi Pirttivaara, tilalle Yaneth Gunawardena
Otso Miettunen, tilalle Erika Laitinen
Michiel van Eynde, tilalle Jeremy LeBlanc
Sidra Shaikh, tilalle Peetu Luiro

Joel Kotonen nousi hallitukseen, eikä toimi enää edustajiston varajäsenenä.

Opiskelijaedustajat JAMKin työryhmiin, Jamk oy:n sekä KOASin hallitukseen valitaan 12.12 edustajiston toisessa järjestäytymiskokouksessa. Paikkoja voivat hakea kaikki Jamkin opiskelijat. Toimikausi alkaa tammikuussa 2024. Lisätietoja epj@jamko.fi

Edellinen artikkeli

Hae JAMKOn hallitukseen!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista