Viikkotiedote

Uunituore viikkotiedote suoraan sähköiseen postilaatikkoon

JAMKO julkaisee viikoittain kaksikielisen viikkotiedotteen, jossa kerrotaan kuluvan sekä tulevan viikon ajankohtaisista tapahtumista. Viikkotiedote on JAMKOn virallinen viestintäkanava ja tiedotteen jakelussa ovat kaikki Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijat, joilta löytyy koulun tarjoama sähköpostiosoite, yhteensä siis noin 8000 opiskelijaa. Viikkotiedotteessa painottuvat JAMKOn omat uutiset, mutta muitakin opiskelijoita kiinnostavia uutisia julkaistaan mahdollisuuksien mukaan. Viikkotiedote ilmestyy pääsääntöisesti kerran viikossa tiistaisin. Lisänäkyvyyttä tiedote saa JAMKOn Facebook-sivulla ja nettisivuilla.

Viikkotiedotetekstit tulee toimittaa viimeistään edeltävän viikon sunnuntaina. Tätä myöhemmin lähetettyjä tekstejä ei huomioida seuraavassa viikkotiedotteessa. Tekstin tarjoaja vastaa faktojen oikeellisuudesta, mutta JAMKO pidättää oikeuden muokata tekstin kieliasua.

Viikkotiedotteella on tietty rakenne ja uutismäärä, jolloin kaikkia tarjottuja tekstejä ei voida aina julkaista. Julkaisemattomia tekstejä ei säilytetä. Mikäli tekstiä ei ole julkaistu, lähettäjän kannattaa tarkistaa, että teksti on ohjeen mukainen ja tarjota sitä uudelleen seuraavaan viikkotiedotteeseen. Saat lähettämäsi tekstin antamaasi sähköpostiosoitteeseen kopiona automaattisesti.

Viikolla 9 ja 42 ei ilmesty viikkotiedotetta.

Lisätietoja Viikkotiedotteesta: viestinta(a)jamko.fi, +358 45 207 8110

Viikkotiedotetekstin lähetys

  • Ylläpidon käyttöön, ei julkaista.
  • Ylläpidon käyttöön, ei julkaista.
  • Ylläpidon käyttöön, ei julkaista.
  • Mitä, milloin, missä, miksi ja yhteystieto/verkkosivu, josta lukija voi tarvittaessa hankkia lisätietoa. Käytä kokonaisia lauseita ja vältä huutomerkkejä, hymiötä ja muita tehokeinoja.
  • Lisää nettisivu tai henkilön yhteystiedot, jolta saa lisätietoja.
  • JAMKO viestii sekä suomeksi että englanniksi, joten teksti on toimitettava molemmilla kielillä. Mainitse kuitenkin, jos esim. tapahtuma toteutetaan ainoastaan tietyllä kielellä.
  • Lisää nettisivu tai henkilön yhteystiedot, jolta saa lisätietoja.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.