Monitoimitalon kuntosali käytettävissä korkeakoululiikunnan tarralla

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta hyväksyi 30.11.2016 Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän liikuntapalvelujen välisen sopimuksen, jolla Jyväskylän korkeakoululiikunnan tarran hankkineet ja 7 euron panttirannekkeen lunastaneet pääsevät Monitoimitalon kuntosalille maksutta 1.1.2017 alkaen. Kaupungin kanssa tehdyn vuoden sopimuksen arvo on 40 000 euroa (alv 0%).

Keväästä 2017 lähtien Jyväskylän korkeakoululiikunnan palveluihin oikeutetut voivat ostaa itselleen joko ryhmäliikunta- ja palloilutarran, kuntosalitarran tai yhdistelmätarran, joka sisältää korkeakoululiikunnan kaikki palvelut.

Tarrat tulevat myyntiin verkkokauppaan  viimeistään 9.12. ja opiskelijat voivat noutaa tarran JAMKOn toimistosta ja henkilökunta JAMKin Rajakadun INFOsta 12.12. lähtien.

Kevään (voimassa 2.1.-31.8.2017) tarrahinnat ovat seuraavat:

  • ryhmäliikunta- ja palloilutatarra 40 euroa
  • kuntosalitarra (Kortepohjan ja Monitoimitalon kuntosali) 35 euroa
  • yhdistelmätarra (joka sisältää ryhmäliikunnan, palloilun ja kuntosalit) 60 euroa

Yhdistelmätarran hankkineet saavat opiskelija- ja henkilökuntakorttiinsa sekä ryhmäliikunta- ja palloilutarran että kuntosalitarran.

Ryhmäliikunta- ja palloilutarran hankkineille on keväällä tarjolla n. 60 tuntia ryhmäliikuntaa ja  40 tuntia palloilua viikossa. Lisätietoja

Kuntosalitarran hankkineet voivat hyödyntää kuntosalipalveluja Monitoimitalon kuntosalissa päivittäin klo 8-22 (lukuun ottamatta pyhien aiheuttamia poikkeuksia) ja Kortepohjan kuntosalissa päivittäin klo 7-22. Monnarin kuntosalin panttiranneke hankitaan Monitoimitalon asiakaspalvelusta.

Lisätietoja:

Liikuntapäällikkö
Anneli Mörä-Leino
p. 050 4285270
anneli.mora-leino@jyu.fi

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista