Jäädiskoa, villasukkajumppaa, uusia liikuntatarroja!

Korkeakoululiikunnan vuosi on vaihtumassa!

Korkeakoululiikunnan vuoden viimeinen liikuntaviikko on käynnissä. Tällä viikolla voi laskeutua joulutunnelmaan joulujumpissamme, tiristellä vielä viimeisiä hikiä palloiluvuoroilla ja tanssahdella kausi päätökseen perjantain jäädiskossa Synergia-areenalla.

Korkeakoululiikunnan ryhmäliikunta jatkuu joulutunneilla 16.12. saakka. Tule kokeilemaan joulupilatesta, nappaa villasukat mukaan ja testaa miten niitä hyödynnetään villasukkajumpassa, anna mielen ja kehon rentoutua ihanan pitkässä yinjoogassa tai iloittele itsesi lomille afron parissa! Tunneille pääsee koko vuoden 2016-2017 tai kevään 2017 liikuntatarralla.

Tsekkaa joulujumpat tästä

Kaikki palloiluvuoromme jatkuvat 16.12. saakka. Vuoden viimeisellä jääkiekkovuorolla perjantaina 16.12. klo 14-15 on luvassa tähtivalojen loistetta, hyvää musiikkia, arvontaa ja glögiä kun korkeakoululiikunnan ensimmäinen jäädisko valtaa Synergia-areenan. Nappaa hokkarit tai kaunoluistimet mukaan ja tule mukaan ilmaiseen jäädiskoon. Diskossa vierailevat myös Liikunnan Riemun jääkiekkojoukkueen pelaajia. He jakavat ilmaislippuja lauantain kotipeliinsä. Liity jäädiskoon mukaan Facebookissa.

Ensi vuosi kannattaa myös aloittaa liikunnallisissa merkeissä ja se on mahdollista liikuntatarralla! Kevään 2017 liikuntatarrat ovat nyt myynnissä ja uutuutena liikuntatarralla pääsee myös Monitoimitalon kuntosalille. Valitse kolmesta eri liikuntatarrasta käyttämiesi palveluiden mukaan:

  1. Kuntosalitarra 35 euroa (Monitoimitalo ja Kortepohja)
  2. Ryhmäliikunta- ja palloilutarra 40 euroa
  3. Yhdistelmätarra 60 euroa (kuntosalit, ryhmäliikunta ja palloilu)

Tarran voi ostaa osoitteesta www. korkeakoululiikunta.fi  ja noutaa maksun jälkeen JAMKOn toimistolta tai yliopistokauppa Sopista (Seminaarinkatu 15). Tarkastathan toimipaikkojen aukioloajat, ennen kuin tulet noutamaan tarraa, sillä joulun aikaan niissä on muutoksia.

Jos sinulla on jo koko vuoden 2016-2017 tarra, pääset sillä kevään ryhmäliikuntaan ja palloiluun sekä Kortepohjan kuntosalille. Mikäli haluat käyttää Monitoimitalon kuntosalia, hankit vain kuntosalitarran.

Lisätietoja:
Henna Törmänen
Liikuntasuunnittelija
henna.tormanen@jyu.fi

040 8054748

www.korkeakoululiikunta.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista