Uusia toimijoita ja vastuualueita JAMKOssa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallitus vuodelle 2019 on järjestäytynyt. JAMKOn hallitukseen valittiin yhdeksän jäsentä, jotka vastaavat JAMKOssa tulevana kautena seuraavista sektoreista:

Sosiaalipolitiikka: Emma Ahonen (international business)
Koulutuspolitiikka: Antti Paunonen (luonnonvara-ala)
Exchange and degree tutoring: Nea Tiihonen (international business)
Vertaistutorointi: Elisa Vikman (energia- ja ympäristötekniikka)
Monimuototutorointi, mentorointi: Klaara Lahtinen (luonnonvara-ala)
Hyvinvointi ja liikunta: Alisa Huisman (matkailu- ja palveluliiketoiminta)
Tapahtumat ja vapaa-aika: Kia Pöyhönen (matkailu- ja palveluliiketoiminta)
Tapahtumat ja vapaa-aika: Pekka Mannermaa (tieto- ja viestintätekniikka)
Yritysyhteistyö: Alex Vinter (tieto- ja viestintätekniikka)

Yritysyhteistyövastaavan toimi on uusi, ja se on perustettu tukemaan opiskelijakunnan palveluiden ja opiskelijaetujen kehittämistä.

Hallituksen puheenjohtajana toimii Jarkko Patteri (international business) ja hallituksen varapuheenjohtajana Juho Niemelä (tieto- ja viestintätekniikka). Puheenjohtajien lisäksi Edustajiston puheenjohtaja vuonna 2019 Anna Zhuravleva (International business) ja varapuheenjohtajana Lassi Halkosaari (tieto- ja viestintätekniikka).

JAMKOn uudeksi ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntijaksi on valittu Eeva Vissel. Vissel on koulutukseltaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja ja opiskelee yhteisöpedagogiksi XAMKissa. Hänen tulevaan työnkuvaansa kuuluvat mm. tutortoiminta ja -koulutukset, vertaisohjauksen kehittäminen sekä opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvät tehtävät. Hän aloittaa toimessaan 3.1.2019. Lue lisää Eevasta.

Jäsen- ja kassapalveluiden osa-aikaiseksi asiantuntijaksi valittiin 5. vuoden mediatekniikan opiskelija Arttu Niemelä. Aktiivitoimijana Niemelällä on hyvä tuntemus opiskelijakunnan toiminnasta, sekä tarvittava tekninen osaaminen uudistuvia järjestelmiä ajatellen. Niemelän valinta vahvistetaan hallituksen kokouksessa 17.12.

Lisäksi JAMKOn edustajisto ja hallitus ovat tehneet esityksensä opiskelijoiden työryhmäedustuksista mm. JAMK Oy:n hallitukseen, opintoasiainlautakuntaan, TKI-ryhmään, sekä KOASin valtuuskuntaan. Opiskelijaedustajien yhteystiedot toimitetaan asianosaisille ja päivitetään myös JAMKOn sivulle toimikauden alussa.

Puheenjohtajistot ja hallituksen tavoittaa jo sähköpostitse etunimi.sukunimi@jamko.fi.

Lisätietoja:
Hannu Järvistö
Toiminnanjohtaja
044 321 1600
toiminnanjohtaja@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista