Eeva Vissel JAMKOn ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntijaksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO on valinnut uudeksi ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntijaksi Eeva Visselin.

Eeva Vissel aloittaa toimessaan tammikuun alussa.

Eeva Vissel on koulutukseltaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja ja opiskelee yhteisöpedagogiksi XAMKissa. Hän toimii tällä hetkellä opiskelijakunta Kaakon hallituksen puheenjohtajana. Hän on toiminut aiemmin mm. opiskelijakunta Kaakon ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntijan sijaisena sekä Mikkelin ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen tutorvastaavana. Vissel on lisäksi tehnyt opinnäytetyönsä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun vertaistuutoroinnin kehittämisestä sekä ollut luomassa uuden ammattikorkeakoulun tutorointimallia. Hänellä on pitkä tausta myös nuorisovaltuustotoiminnasta.

”Odotan innolla ja mielenkiinnolla tulevia haasteita JAMKOn tutoroinnin kehittämisen parissa. On hienoa päästä osaksi opiskelijaläheistä työyhteisöä yhdessä Suomen suurimmista opiskelijakaupungeista” kertoo Eeva Vissel.

Tehtävää haki 28 henkilöä ja haastatteluvaiheeseen pääsi viisi henkilöä. Haku oli tiukka ja hakijoiden taso korkea. Rekrytointiryhmä painotti tehtävän täyttämisessä suuntautuneisuutta ohjauksen alaan ja näkemystä sen kehittämiseen. Ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntijan työnkuvaan kuuluvat mm. tutortoiminta ja -koulutukset, vertaisohjauksen kehittäminen sekä opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvät tehtävät koko ammattikorkeakoulussa.

Vissel aloittaa tehtävässä perehdytyksellä 3.1.2019 alkaen.

Lisätietoja
Toiminnanjohtaja Hannu Järvistö
044 321 1600
hannu.jarvisto@jamko.fi

 

Edellinen artikkeli

Hae opiskelijaedustajaksi!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista