JAMKO esittää Tommi Kukkosta SAMOKin hallitukseen 2017

Jyväskylästä valtakunnalliseen vaikuttamiseenKäsitelty-2003!  

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO ylpeänä esittää hallituksensa koulutuspoliittista vastaavaa Tommi Kukkosta Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin hallitukseen vuodelle 2017. Hallitusvaalit järjestetään SAMOKin liittokokouksessa 18.-19.11. Lahdessa.

Kukkosella on vahva osaaminen opiskelijakunta- ja ammattikorkeakoulukentällä. Hän on toiminut JAMKOn hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana vuoden 2016 ajan ja aikaisempina vuosina JAMKOn edustajistossa ja omassa koulutusalajärjestössään. Kukkonen on kolmannen vuoden sähkövoimatekniikan opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

“Tuleva vuosi tulee olemaan opiskelijoiden näkökulmasta merkittävä, ja voimaan astuvat lukukausimaksut ja yleinen asumistuki vaativat vielä vaikutustyötä ollakseen toimivia opiskelijan näkökulmasta. Lisäksi korkeakoulujen kehityshankkeet ja digitalisaatio tuovat muutoksia ruohonjuuritason opiskeluun. Nyt SAMOKiin tarvitaan tekijöitä, joilla on laajoja ja monipuolisia näkemyksiä niin ajankohtaisista kuin tulevista edunvalvonnallisista asioista. Koen, että minulla on asiantuntijuutta ja voimakasta tahtoa vaikuttaa opiskelijan asemaan valtakunnallisesti. ” Kertoo Tommi Kukkonen

Kukkonen on toiminut opiskelijakunnan koulutuspoliittisena vastaavana, ja hänen toimeensa kuuluvat mm. laatutyöhön osallistuminen ja sen kehittäminen korkeakoulun sisällä, korkeakoulupolitiikan seuraaminen ja vaikuttaminen opiskelijoiden asemaan paikallisesti ja valtakunnallisesti. Kukkonen on vaikuttanut myös monissa työryhmissä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sekä muissa JAMKOn sidosryhmissä.

“Tommi on ollut todella suuri voimavara työstettäessä JAMKOn ja JYYn yhteistä kuntapoliittista ohjelmaa joka on ollut yksi vuoden suurimmista projekteista, joka linjaa Jyväskylän korkeakouluopiskelijoiden kunnallista vaikuttamistyötä seuraavat kaksi vuotta. Opiskelijakunta JAMKO on täysin Tommi Kukkosen ehdokkuuden takana ja varmoja siitä, että hän on erinomainen lisä kattojärjestömme riveihin ”, sanoo Eemeli Rajala, opiskelijakunta JAMKOn hallituksen puheenjohtaja.

Seuraa Tommin kampanjaa:

Facebook  | Twitter | SnapChat: @tekkari

Lisätietoja:
Ehdokas
Tommi Kukkonen
JAMKOn hallituksen jäsen, koulutuspolitiikka
tommi.kukkonen@jamko.fi
0453194904

Kampanjapäällikkö
Eemeli Rajala
JAMKOn hallituksen puheenjohtaja
eemeli.rajala@jamko.fi
0443211500

 

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista