Tietoa jäsenyydestä uudelle, jatkavalle ja valmistuvalle opiskelijalle

Kesäinen tervehdys JAMKOn toimistolta!

Mietityttääkö jokin JAMKOn jäsenyyteen liittyvä asia näin kesän kynnyksellä? Jäsenpalvelun asiantuntijamme Krista on koonnut tähän tärkeimmät vinkit niin uudelle, jatkavalle kuin valmistuvallekin opiskelijalle.

Saitko juuri opiskelupaikan JAMKista?

Onneksi olkoon, ja tervetuloa mukaan opiskelijayhteisöömme! Jos olet uusi opiskelija, voit liittyä JAMKOn jäseneksi sitten, kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan ja ilmoittautunut läsnäolevaksi Opintopolun kautta, sekä ottanut käyttöösi JAMKin käyttäjätunnukset Vetuma-palvelun kautta.

Lisätietoa löydät täältä: Kuinka liityn jäseneksi?

Tutustu myös JAMKOn toimintaan sekä jäsenetuihin täällä.

Jatkatko opintojasi syksyllä?

Tervetuloa takaisin! Jos olet jatkava opiskelija, voit päivittää jäsenyytesi seuraavalle vuodelle heti, kun olet ilmoittautunut läsnäolevaksi ensi lukuvuodelle Pepin kautta. Lukuvuoden 2022-2023 jäsenyys on voimassa 30.9.2023 saakka.

Lisäohjeistusta löytyy täältä: Kuinka jatkan jäsenyyttä?

Valmistutko tänä keväänä?

Paljon onnea valmistumisen johdosta, ja kiitos kun olet ollut osa yhteisöämme!

Opinto-oikeuden loppuessa päättyy myös opiskelijakunnan jäsenyys. Digitaaliset opiskelijakortit voivat lakata toimimasta hyvinkin pian valmistumisen jälkeen, kun tieto opinto-oikeuden päättymisestä päivittyy tietokantoihin, eikä opiskelijakortin voimassaoloa voida valmistumisen jälkeen enää jatkaa. Tämä kannattaa pitää mielessä esimerkiksi kesälomamatkan junalippuja varatessa.

Jos jokin muu JAMKOn jäsenyyteen liittyvä asia mietityttää, niin myös Usein Kysytyt Kysymykset -osiosta saatat löytää vastauksen. Kristan tavoitat puhelimitse numerosta +358 50 3361 385 sekä sähköpostitse jasenpalvelu(a)jamko.fi 22.6. saakka.

Kesän jälkeen toimistomme Rajakadulla on auki seuraavan kerran 21.8. Toivottavasti nähdään silloin!

Lisätietoja
Jäsenpalveluasiantuntija Krista Rantanen
+358 50 3361 385
jasenpalvelu(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista