Opiskelijoiden kuntavaalikampanja näkyy somessa ja kampuksilla

Klikkaa OpiskelijanJKL – sivulle

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO on mukana kuntavaaleissa kehittämässä Jyväskylää yhä paremmaksi opiskelijakaupungiksi yhdessä Ylioppilaskunta JYYn sekä Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOn kanssa. Opiskelijoiden vaalivaikuttaminen ja sen teemat perustuvat opiskelijajärjestöjen yhteiseen kuntapoliittiseen ohjelmaan, joka on luotu vuosille 2017-2018.

JAMKO kannustaa opiskelijoita äänestämään kuntavaaleissa ja vaikuttamaan asioihin, jotka konkreettisesti vaikuttavat omaan arkeen, kuten linja-autovuoroihin, opiskeluterveydenhuoltoon tai opiskelijoiden työllistymiseen. Ennakkoäänestysaika on Suomessa 29.3.-4.4. ja ulkomailla 29.3.-1.4. Varsinainen äänestyspäivä 9.4.

Vaaleihin otetaan vauhtia tiistaina 14.3. klo 11.30 Rajakadun ruokalassa järjestettävästä vaalipaneelista, jossa tutustutaan opiskelijoiden kuntavaalitavoitteisiin sitoutuneisiin ehdokkaisiin ja otetaan selvää kuinka ehdokkaat ajaisivat opiskelijoille tärkeitä asioita kunnan päätöksenteossa.

Seuraa vaalikampanjointia facebook.fi/OpiskelijanJKL – sivulla. Sivustolla nostetaan esille vaaliteemoja, ajankohtaisia vaaliuutisia ja seurataan opiskelijoiden vaalikampanjan ja kuntapoliittisten tavoitteiden edistymistä myös vaalien jälkeen.

Lisätietoja
Jarna Väisänen
Hallituksen puheenjohtaja
pj(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista