Opiskelijakunnan toimijat vuodelle 2019 valittu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallitus ja puheenjohtajistot vuodelle 2019 valittiin maanantai-iltana 19.11.2018 edustajiston järjestäytymiskokouksessa.

Hallituksen puheenjohtajakisassa nähtiin jännittäviä käänteitä, kun ehdolla oli kolme ehdokasta. Hallituksen puheenjohtajaksi edustajisto äänesti Jarkko Patterin, joka opiskelee international businessia ensimmäistä vuotta. Patteri on uusi toimija JAMKOssa. Neljännen vuoden tieto- ja viestintätekniikan opiskelija Juho Niemelä valittiin hallituksen varapuheenjohtajaksi. Niemelä on toiminut kuluvana vuonna JAMKOn tutorvastaavana ja samassa toimessa koulutusalajärjestö JIOssa vuonna 2017. Hallituksen puheenjohtaja toimii hallituksen esihenkilönä ja vastaa opiskelijakunnan edunvalvonnasta ja hallinnosta. Varapuheenjohtaja johtaa opiskelijakunnan palveluprosesseja ja tapahtumatuotantoa.

Lassi Halkosaari ja Anna Zhuravleva

Hallituksen jäseniksi valittiin Antti Paunonen, Ossi Hytönen, Alisa Huisman, Klaara Lahtinen, Nea Tiihonen, Kiia Pöyhönen, Pekka Mannermaa, Alex Vinter ja Elisa Vikman. Ehdolla hallitukseen oli 10 henkilöä. Vastuualueet hallitus määrittelee järjestäytymiskokouksessaan 27.11.

Edustajisto teki historiaa valitsemalla puheenjohtajaksi ensimmäistä kertaa kansainvälisen opiskelijan, VIP – listan Anna Zhuravlevan, joka opiskelee international businessia toista vuotta. Edustajiston varapuheenjohtana toimii ensimmäisen vuoden tieto- ja viestintätekniikan opiskelija Lassi Halkosaari. Molemmat ovat uusia toimijoita.

Edustajistovaaleilla 7.11. valitun edustajiston varsinainen kokoonpano muuttui hallituksen muodostamisen ja puheenjohtajavalintojen myötä. Jarkko Patterin siirryttyä hallitukseen edustajiston jäseneksi nousi Teemu Heikkilä Konkurssin listalta. Lisäksi edustajiston oli määrä valita keskuudestaan jäseniä Jyväskylän ammattikorkeakoulun sisäisiin työryhmiin, JAMK OY:n hallitukseen ja KOASin valtuuskuntaan, mutta kyseiset esityslistan kohdat pöydättiin ja valinnat tehdään seuraavassa edustajiston kokouksessa. Nykyiset jäsenet jatkavat valintaan saakka.

JAMKOn uusi edustajisto ja hallitus aloittavat toimikautensa tammikuussa 2019. Työ perustuu vapaaehtoiseen luottamustoimintaan. Hallitus ja edustajisto valvovat opiskelijoiden etuja Jyväskylän ammattikorkeakoulun työryhmissä ja tekemällä vaikutustyötä niin kunnallisella kuin valtakunnallisella tasolla.

Toiminnanjohtaja Hannu Järvistö
+358 44 3211 600, toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Seuraava artikkeli

Hae opiskelijaedustajaksi!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista