Opiskelija! Apua yksinäisyyteen on saatavilla

Hei opiskelija! Tunnetko jääväsi usein porukoiden ulkopuolelle? Tai kenties elämässäsi ei ole läheisiä ihmisiä, joiden kanssa tuntisit tulevasi nähdyksi tai kuulluksi ihan omana itsenäsi? Tunnistat, että kaikki ei ole kohdillaan suhteissasi muihin ihmisiin? Koetko yksinäisyyttä?

Yksinäisyys koskettaa kaikkia jossakin kohtaa elämää eikä sitä tarvitse hävetä. Monesti voi tuntua vaikealta – jopa mahdottomalta – vaikuttaa omaan tilanteeseen. Sinun ei tarvitsekaan selvitä yksin: apua ja tukea on saatavilla.

Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke (2022-2024) tarjoaa opiskelijoille sekä yksilöllistä että ryhmämuotoista apua yksinäisyyden vähentämiseksi.

Kumpi muoto sopisi sinulle paremmin?

  • Yksilöllinen keskustelutuki ammattilaisen kanssa yhdistettynä itsenäiseen työskentelyyn Yksinäisyys-työkirjan kanssa. Keskustelutuki pitää sisällään 5 lähi- tai etätapaamista sekä seurantatapaamisen HelsinkiMission koulutetun ammattilaisen kanssa. Palvelua on saatavilla jo välittömästi ja myös läpi kesän! Lue lisää tai varaa jo itsellesi suoraan aika HelsinkiMission verkkopalvelusta.
  • Ryhmämuotoinen vertaistuki muiden opiskelijoiden kanssa ohjatussa verkkoryhmässä. Ryhmä pitää sisällään kuusi tapaamiskertaa sekä seurantatapaamisen. Voit valita osallistutko kirjoittamiseen pohjautuvaan Discord-ryhmäämme vai Zoomin kautta kokoontuvaan ryhmäämme. Nyyti ry:n asiantuntija toimii ryhmän ohjaajana. Lue lisää ja varmista paikkasi ryhmästä Nyytin verkkosivujen kautta – ennakkoilmoittautuminen on jo käynnissä! 

Toimintamme on suunnattu valtakunnallisesti kaikille korkeakouluopiskelijoille opiskelualasta tai -paikasta riippumatta. Toiminta toteutetaan verkkomuotoisena. Tule mukaan – apua yksinäisyyteen on saatavilla!

****

Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke on Nyyti ry:n ja HelsinkiMission yhteinen hanke ja tavoitteenamme on vähentää opiskelijoiden kokemaa yksinäisyyttä sekä lisätä opiskelijoiden parissa toimivien valmiuksia ja osaamista kohdata yksinäisyyttä kokevia opiskelijoita. Lue lisää hankkeestamme verkkosivuiltamme

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista