Ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntijan sijaiseksi Elina Oksanen

Elina Oksanen aloittaa huhtikuussa Karoliina Vallipuron äitiysvapaan sijaisena.

JAMKOn hallituksen rekrytointiryhmä valitsi Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntija Karoliina Vallipuron äitiysvapaan sijaiseksi kuntoutuksen ohjaaja Elina Oksasen. Tehtävää haki 25 henkilöä, joista viisi kutsuttiin haastatteluun. Oksanen vakuutti hallituksen rekrytointiryhmän hakemuksellaan ja haastattelussa laajalla koulutuksella, sekä monipuolisella ohjaus- ja työkokemuksella.

Elina Oksanen on opiskellut vestonomin ja kuntoutuksen ohjaajan tutkinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sekä opiskellut musiikkiterapiaa Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Hän on toiminut aiemmin mm. Helsingin lyhytaikaiskoti ja työpaja Lyhty ryssä järjestösihteerinä, jossa on tehnyt myös työpajatoiminnan ohjaustyötä. Hänellä on ohjauskokemusta mm. oppimis- ja ohjauskeskus Onervasta erityislasten parissa, vapaaehtoistyöstä Tansaniassa sekä pitkä kaupan alan osaaminen.

Ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu tutortoiminnan suunnittelu ja koordinointi sekä hyvinvointiin liittyvät asiat. Hän kehittää myös liikunta- ja vertaisohjaustoimintaa koko Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. JAMKOn ohjauksen ja hyvinvoinnin asiantuntija vastaa JAMKin vapaavalintaisista Opiskelijatutorointi sekä International Student Tutoring –opintojaksoista ja niiden sisällöistä.

Elina Oksanen aloittaa työn perehtymisellä 10.4.  

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Hannu Järvistö, 044 3211 600, toiminnanjohtaja(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista