Ohjattua kuntosalitreeniä JAMKOn salilla syksyllä – ilmaiseksi jäsenille!

JAMKOn jäsenetuihin kuuluu kuntosalimme käyttöoikeus Rajakadun kampuksella. Mikäpä olisikaan parempi tapa tutustua kuntosaliin tai saada uutta intoa treenaamiseen kuin ohjattu kuntosalitunti?

Syksyllä 2022 JAMKO järjestää yhteistyössä Jyväskylän Korkeakoululiikunnan kanssa ohjatun kuntosalitreenin kerran viikossa. Tunneille voivat osallistua niin JAMKOn jäsenet kuin Korkeakoululiikunnan kautta liikuntatarran hankkineet opiskelijat. JAMKOn jäsenille osallistuminen on ilmaista!

Tunneille mahtuu mukaan 10 JAMKOn jäsentä. Tunneille tulee varata paikka etukäteen verkkokauppamme kautta. Ohjaaja tarkistaa ilmoittautumisen, joten varauduthan näyttämään varauksesi Kide.appin Lompakosta tai varausvahvistussähköpostin tunnin alussa.

 

 

Mitä? Kuntosalitreenissä kuntosaliharjoittelu tulee tutuksi. Tämä tunti on sinulle, joka haluat ohjatun treenin salilla ja oppia eri liikkeitä ja laitteita. Intensiteetti: keskitaso.
Missä? JAMK Pääkampus, Rajakatu 35, D-siiven kellarikerros, DK25. Ulkokautta suorin reitti kuntosalille kulkee D13-oven kautta. Huomioithan, että kuntosali ei ole esteetön. Salille pääsee ainoastaan portaita pitkin.
Milloin? 6.9. – 29.11., tiistaisin klo 17:00 – 17:55 (poislukien viikko 42)

Kuntosalilta löydät pukeutumistilat ja suihkut, sekä lukittavia kaappeja tavaroiden säilytystä varten. Oma lukko mukaan!

Lisätietoja: jasenpalvelu (at) jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista