Kuinka päättää ketä äänestää edustajistovaaleissa?

Pian on aika päättää kuka saa äänesi JAMKOn edustajistovaaleissa. Haluatko äänestää saman alan opiskelijaa, tai ehdokasta tietystä vaaliliitosta, vai onko sinulle tärkeämpää ehdokkaan mielipide esimerkiksi etäopiskelusta?

Parhaiten tutustut ehdokkaisiin JAMKOn vaalikoneessa osoitteessa opiskelijakuntasi.fi. Valitsemalla valikosta JAMKO, vertailet JAMKOn edustajistovaaleissa ehdolla olevia ehdokkaita. Vaalikone on verkkosovellus, mikä auttaa äänestäjiä löytämään ehdokkaan, joka on lähimpänä heidän arvomaailmaansa. Vaalikoneen kysymysten avulla vertailet ajatuksiasi opiskelijaelämästä, JAMKOsta ja JAMKista ehdokkaiden vastauksiin. Koneesta löydät ne ehdokkaat, jotka ovat täyttäneet vaalikoneen.

Ehdokkaat ovat tavattavissa myös vaalikylissä Dynamon aulassa ja pääkampuksella D-Loungessa. Voit jututtaa mm. vaaliliittojen edustajia heidän näkemyksistään ja siitä kuinka he edistäisivät opiskelijoiden asioita JAMKOssa. Vaalikylät järjestetään Dynamolla 31.10. klo 11.00 – 12.30 ja rajakadulla 6.11. klo 12.00 – 14.00

Lisäksi ehdokkaisiin voit tutustua vaalipaneeleissa, missä he keskustelevat ja avaavat ajatuksiaan opiskelijoille ajankohtaisista aiheista, miksi heitä kannattaisi äänestää ja mitä he haluaisivat saada aikaan edustajistossa.  Vaalipaneeliin voi tulla paikanpäälle tai seurata lähetystä livenä JAMKOn Instagramista. Dynamon vaalipaneeli järjestetään 31.10. klo 14.00 – 16.00 tilassa 311 ja Rajakadulla 6.11. klo 14.00 alkaen.

Lisäksi ehdokaslistat ovat saatavilla JAMKOn verkkosivuilla www.jamko.fi/vaalit sekä JAMKOn somessa.

Äänestys on käynnissä 31.10. – 8.11. klo 15.00 saakka.
lisätietoja keskusvaalilautakunta@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista