Opiskelijat järjestävät eduskuntavaaliehdokkaille pääsykokeet

JAMKOn ja JYYn eduskuntavaalistartissa kerätään #koulutuslupauksia

Opiskelijat järjestävät keskiviikkona 25.2. pääsykokeet eduskuntavaaliehdokkaille kaikissa Suomen opiskelijakaupungeissa. Jyväskylässä tapahtumapaikka on Kävelykadun Kompassi, jossa Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijat tenttaavat ehdokkaita ja keskustelevat koulutuksesta klo 11-17.

”Suomen kurssi voidaan korjata vain panostamalla koulutukseen ja tulevaisuuteen”, kiteyttää Jyväskylän ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Selma Vidgren.

”Siksi toivotamme kaikki ehdokkaat tervetulleiksi tekemään omat koulutuslupauksensa”, jatkaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Niina Lampi.

Opiskelijoiden valtakunnallinen #Koulutuslupaus-kampanja muistuttaa eduskuntaan pyrkiviä ehdokkaita siitä, että maksuton korkeakoulutus takaa Suomen korkean osaamistason. Lukukausimaksut romuttaisivat järjestelmän oikeudenmukaisuuden ja opintotuen heikentäminen pitkittäisi opintoaikoja.

”Opiskelijoiden hyvinvoinnista on huolehdittava. Erityisesti ammattikorkeakouluopiskelijoiden terveydenhuolto ei toimi”, Niina Lampi muistuttaa. ”Kaikki Suomen korkeakouluopiskelijat on saatava toimivan ja yhtenäisen terveydenhuollon piiriin.”

Tapahtuma:
  • #Koulutuslupaus: Pääsykoe eduskuntaan
  • Aika & paikka: ke 25.2. klo 11-17 Kompassilla
  • Tapahtuma Facebookissa
  • Tapahtuman järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO ja Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY
Lisätietoja:

Niina Lampi
Puheenjohtaja, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO
044 3211 500
puheenjohtaja (a) jamko.fi

Annu Komulainen
Eduskuntavaalivastaava, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY
044 3080 492
annu.komulainen (a) hallitus.jyy.fi

Edellinen artikkeli

Viikkotiedote | Viikko 8

Seuraava artikkeli

Suuntaa kohti elämäsi kuntoa

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista