Korkeakoululiikunnan kevät 10 eurolla kuukaudessa

Ryhmäliikunta, palloilut ja kaksi kuntosalia vain 10 eurolla kuukaudessa!

Korkeakoululiikunta alkoi 8.1.

Tsekkaa tästä korkeakoululiikunnan kevään ryhmäliikunnan ja palloilun aikataulut. Ryhmäliikunta ja palloiluvuorot pyörivät 29.4.2018 saakka eikä tunneille tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tänä keväänä pääsee Liikunnan lisäksi saunomaan myös U2:ssa, jossa on uudet saunaosastot miehille ja naisille. Liikunnan saunat ovat käytössä arkisin klo 14-20 ja U2:sen saunat korkeakoululiikunnan palloiluvuorojen aikana maanantaisin, tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.
 Ryhmäliikunta, palloilut ja kaksi kuntosalia vain 10 eurolla kuukaudessa!

Ryhmäliikunnan ja palloilun lisäksi korkeakoululiikunta tarjoaa käyttöösi kaksi kuntosalia: Monitoimitalon ja Kortepohjan kuntosalit. Vanha Kortepohjan sali toimii maaliskuun loppuun ja upouusi maisemasaunalla varustettu Kortepohjassa sijaitseva Rentukka avataan korkeakoululiikunnan käyttäjille huhtikuussa. Tiedotamme Rentukan avajaisista myöhemmin keväällä. Rentukkaan tulee kuntosalin lisäksi opiskelijaravintola, jolla on pidennetyt aukioloajat. Rentukkatalon valmistumista voi seurata  facebookista: https://www.facebook.com/rentukkatalo/

Kaiken tämän saa 40 euron liikuntamaksulla, jonka voit ostaa verkossa: https://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/korkeakoululiikunta/pudotusvalikko/maksut/
Maksu on voimassa koko kevät kauden 30.4. saakka ja se kattaa ryhmäliikunnan, palloiluvuorot ja kuntosalien käytön.

klikkaa Ryhmäliikuntakalenteri isommaksi

klikkaa Palloilukalenteri isommaksi

Ilmainen Korkeakoululiikunta goes JAMK- tapahtuma la 13.1. Rajakadulla

Perinteisessä kauden aloitustapahtumassa pääset tutustumaan Korkeakoululiikunnan demotunneille maksutta. Ohjelmassa on myös kevään uutuustunneista  Strong by Zumba ja reggaeton. Tapahtumasta lisätietoa Facebookissa.

Lisätietoja: www.korkeakoululiikunta.fi
Liikuntasuunnittelija Henna Törmänen
henna.tormanen@jyu.fi
0408054748

 

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista