Jupinaviikoilla pohditaan etäajan etuja ja kestävyyttä

Opiskelijakunta JAMKOn palautekonsepti Jupinaviikot järjestetään 28.3. – 10.4., jolloin opiskelijoilta kerätään palautetta sähköisellä kyselyllä koulutuksesta, opetuksen laadusta, ohjauksesta ja opiskelijoiden hyvinvoinnista. Tänä vuonna kysymme mm. opiskelijoiden kokemuksia pandemian ajasta ja etäopiskelusta ja siitä, mitä käytänteitä on koettu toimiviksi. Meitä kiinnostaa myös, kuinka kestävä kehitys näkyy opinnoissasi ja kampuksilla.

Jupinakiertue käy moikkaamassa opiskelijoita kaikilla kampuksilla Jupinaviikojen aikana. Tule ansaitsemaan virallinen Jupinaviikkojen haalarimerkki, hörpäämään kupillinen kahvia ja juttelemaan JAMKOlaisten ja koulutusalajärjestöjen kanssa siitä, kuinka sun alalla opinnoissa sujuu!  Ständillä osallistut myös 3x 25€ arvoisten lahjakorttien arvontaan! 

Koulutusalakohtaiset Jupinajatkot järjestetään aiemmasta poiketen syyskuussa. Näin korkeakoululla on aikaa prosessoida palautteita tarkemmin ja pohtia mahdollisia toimenpiteitä. 

Jaa kiitosta Jamkin henkilöstölle!

Jupinaviikoilla nostamme jälleen esiin henkilöstön jäseniä, jotka ansaitsevat erityiskiitoksen omasta panoksestaan opiskelijoiden asioiden eteen. Tarkoitus on nostaa esille hyviä toimintatapoja ja antaa ennen kaikkea positiivista palautetta hyvästä työstä. Voit mainita opettajien lisäksi myös muita henkilöstön edustajia, esimerkiksi opiskelijapalveluista, it – palveluista tai vaikka hallinnosta. Eniten mainintoja saanut henkilö palkitaan Jupinaviikkojen jälkeen, ja kaikki kiitokset välitetään myös eteenpäin. 

Kysely julkaistaan JAMKOn verkkosivuilla, somekanavissa ja intrassa ma 28.3.2022. 

Lue lisää Jupinaviikoista JAMKOn verkkosivulta

 

Kysyttävää?

JAMKOn sosiaalipoliittinen vastaava Nilla Selänniemi, sopo (a) jamko.fi

JAMKOn koulutuspoliittinen vastaava Mirko Räty, kopo (a) jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista