JAMKOn toiminnanjohtajaksi Ismo Puhakka

Ismo Puhakka aloittaa perehtymisensä JAMKOn toimintaan joulukuun alussa.

Ismo Puhakka aloittaa toiminnanjohtajan tehtävässä tammikuussa.

Opiskelijakunta JAMKO rekrytoi JAMKOlle toiminnanjohtajaa lokakuussa 2022. Hakuaika päättyi 16.10.2022 ja rekrytyöryhmä teki hankalan päätöksensä erittäin tasaväkisten haastatteluiden jälkeen 3.11.2022. Saimme yhteensä 13 hakemusta avoimena olleeseen toiminnanjohtajan työtehtävään, ja taso hakemuksissa sekä haastatteluissa oli erittäin korkea.

Kiitos suuresti vielä kerran kaikille hakeneille kiinnostuksesta ja ajasta JAMKOa kohtaan!

Rekrytyöryhmä valitsi tehtävään Ismo Puhakan. Haimme toiminnanjohtajaksi hyviä vuorovaikutustaitoja omaavaa tekijää, jolla olisi myös tuntemusta opiskelijakuntakentästä, sekä esihenkilötaitoja ja kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta, joten Puhakka vakuutti näissä ominaisuuksissa työryhmän. Puhakka on koulutukseltaan filosofian tohtori.

Toiminnanjohtajan keskeisimmät työtehtävät ovat opiskelijakunta JAMKOn palveluiden organisointi ja päivittäisten talous- ja hallintoasioiden hoitaminen. Lisäksi toiminnanjohtaja toimii Jyväskylän opiskelijoiden palvelut oy:n (Jopo Oy/JAMKO Cafe) toimitusjohtajana talous- ja hallintoasioiden hoitamisessa. Toiminnanjohtaja toimii myös hallituksen, edustajiston ja keskusvaalilautakunnan äänivallattomana sihteerinä. Toiminnanjohtaja vastaa Opiskelija-aktiivina Jamkissa opintojaksosta. Toiminnanjohtaja on JAMKOn henkilöstön lähin esihenkilö.

“ Aivan mahtava fiilis päästä mukaan JAMKOn porukkaan! Olen hyvin iloinen ja kiitollinen saamastani luottamuksesta ja toivon, että voidaan yhdessä rakentaa opiskelijoiden näköistä, ennakkoluulotonta ja rohkeaa JAMKOa. Uusi työ ja uudet haasteet jännittävät tietenkin myös, mutta tiedän, että polku tehdään yksi askel kerrallaan. Ollaan ylpeitä itsestämme sellaisina kuin olemme ja pidetään toisistamme huolta! Odotan jo kovasti jäsenistön, opiskelija-aktiivien, tulevien kollegoiden ja yhteistyökumppanien tapaamista. Nähdään pian!”, kommentoi Puhakka valintaansa.

Toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään 2.12. alkavalla perehdytyksellä nykyisen toiminnanjohtajan kanssa. Uuden toiminnanjohtajan tavoittaa 7.12. alkaen sähköpostista ismo.puhakka@jamko.fi ja toiminnanjohtaja@jamko.fi

Lisätietoja:

Niklas Sillander
Hallituksen puheenjohtaja
pj@jamko.fi

Seuraava artikkeli

JAMKOn hallitus 2023 valittu

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista