JAMKOn Tekla Hahl valittu Opiskelijoiden liikuntaliiton varapuheenjohtajaksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn hallituksen sosiaalipoliittinen vastaava Tekla Hahl valittiin Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) varapuheenjohtajaksi vuodelle 2022. Hahl valittiin tehtävään Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) liittokokouksessa, joka järjestettiin 10.-11.11.2021. Liittokokous keräsi osallistujia ympäri Suomen niin opiskelijakunnista kuin ylioppilaskunnista.

Tekla Hahl katsoo hymyillen kameraan.

JAMKissa opiskeleva Tekla Hahl vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvointiin OLL:ssa kaudella 2022.

Tekla Hahl on kolmannen vuoden sosionomi opiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, joka on erityisesti kuluvana vuonna kerännyt kokemusta opiskelijoiden edunvalvonnasta ja hyvinvointia tukevasta toiminnasta JAMKOn sosiaalipoliittisena vastaavana. Yhteistyö Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) kanssa on ollut osa sosiaalipoliittisen vastaavan toimenkuvaa, joten Hahl on hallitusvuotensa aikana päässyt tekemään tiivistä yhteistyötä liiton kanssa.

Odotan innolla ensi vuoden tulevia koitoksia, sillä opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta puhumisesta on tullut minulle JAMKO-vuoteni aikana erittäin merkityksellistä. Uskon, että tämä kokemus tulee tukemaan myös ammatillista kasvuani”. sanoo Tekla Hahl.

JAMKOn hallitus on ylpeä Teklasta ja on oikein, että JAMKOn päätös erota Opiskelijoiden liikuntaliitosta ei vaikuta jäsenistön mahdollisuuksiin tehdä liikuntaedunvalvontaa valtakunnallisella tasolla. On hienoa, että ammattikorkeakouluopiskelijoiden hyvinvointiin tuodaan edelleen paikallista näkemystä Teklan ansiosta.” summaa Stella Palassalo, JAMKOn hallituksen puheenjohtaja.

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Stella Palassalo, +358 44 3211 500, pj(a)jamko.fi

Sosiaalipoliittinen vastaava Tekla Hahl, +358 45 3194 905, sopo(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista