JAMKOn tapahtumat Taavin silmin

Olin suunnattoman iloinen, mutta myös jännittynyt tullessani valituksi JAMKOn hallitukseen ja tapahtumavastaavaksi, Taaviksi, koska en tiennyt onko minusta täyttämään edeltäjieni saappaita, enhän ollut edes käynyt kaikissa JAMKOn tapahtumissa ennestään.  Onneksi huomasin heti, etten ole yksin, toisen tapahtumavastaavan Pekan kanssa teemme jatkuvasti töitä ja tuemme toisiamme, jotta saamme luotua ja ylläpidettyä tapahtuma, jotka eivät ole vain yökerhoissa olevia bileitä. Haluan nyt avata muutaman tapahtuman kaltaisilleni opiskelijoille, jotka eivät välttämättä tiedä näistä lähes kuukausittain tapahtuvista tapahtumista.

Kävin itse Tiistaiklubissa ensimmäistä kertaa tänä keväänä, kun järjestimme speed friendingin. Osallistujia oli vain kourallinen, mutta itselleni jäi siitä todella hyvä maku. Pelasimme lautapelejä rennoissa merkeissä ja tutustuin ihmisiin, joita toivon tapaavani uudestaankin. Ainakin he olivat tulossa myös seuraavaan Tiistaiklubiin, kun menemme pulkkailemaan ja odotan innolla, keihin kaikkiin sielläkin on mahdollisuus tutustua. Tiistaiklubeissa tarkoitus on tehdä matalan kynnyksen aktiviteetteja ja tutustua kanssaopiskelijoihin. Haluamme Tiistaiklubien olevan ilmaisia tapahtumia, joihin kaikilla on mahdollisuus osallistua koulupäivän jälkeen.

Jälki-istunto on näistä itselleni ainoa etukäteen tuttu tapahtuma, kävin osallistumassa kerran ensimmäisenä vuotenani, mutta jono Freetimeen oli hirveä, paikka oli tukossa ja visailu itsessään oli liian hidasta. Positiivisen kokemuksen sain viime syksynä, kun pääsin hupitiimiin ja olin järjestämässä Jälki-istuntoa. Sain keksiä kysymyksiä, joita olin aiemmin kironnut liian vaikeiksi ja vaikuttaa jopa visan nopeuteen. Jälki-istunnot ovat nyt oma lempparini, pubivisailua, johon jonotus on nopeaa, pääsee ilmaiseksi sisään (pois lukien Freetimen 2€ lähes ilmainen narikka) ja on mahdollisuus viettää iltaa rennosti kavereiden kanssa. Visoissa on joka kerta eri teema ja ensi kerralla on esimerkiksi Game of thrones. Jokasella kerralla valitaan sen kerran voittaja, mutta kevään ja syksyn viimeisillä kerroilla palkitaan kevään/syksyn eniten pisteitä saanut joukkue.

Burger Night oli itselleni kaikista eniten hämärä käsite. Kuulin kauan sitten, että se on vaihtareille, joten en uskaltanut koskaan näissä käydä. Tammikuussa kuitenkin olin sitten tutkailemassa tapahtumaa ja kaduin, etten ole aiemmin käynyt. Revolution veti opiskelija-alennuksillaan muitakin, kuin vaihto-opiskelijoita ja järjestämämme Kahoot! -visa oli todella suosittu. Burger Nightissa saa Revolutionissa opiskelija-alennuksella ruokaa ja siellä on tarjolla pientä, vaivatonta tekemistä syömisen ohelle. Seuraava Burger Night on ensi viikolla ja itse ainakin olen menossa.

Olin kuullut Timetorstaista ystävältäni, että tämä oli hänen lempparinsa. Hän kuvaili Timetorstaita pienimuotoiseksi festariksi. Itse kävin tässä tapahtumassa ensimmäistä kertaa viime syksynä ja innostuin sen kerran esiintyjistä ja koko tapahtumasta heti. Koen, että tämä on yksi antoisimmista tapahtumista sekä osallistujalle, että esiintyjille. Esiintyjät pääsevät näyttämään kykyjään ja taitojaan rennossa ympäristössä ja saavat näkyvyyttä. Osallistujat pääsevät nauttimaan esitysten tuomasta mahtavasta tunnelmasta. Timetorstai on Freetimessä järjestettävä ilmainen (paitsi se 2€ narikka) ilta, jossa pääsee katsomaan ja kuuntelemaan erilaisia esityksiä. Tällä hetkellä etsimme myös muita, kuin musiikkiesityksiä ja seuraavassa tapahtumassa toivottavasti näitä on jo.

Tälläkin hetkellä meillä on suunnitteilla myös useita uusia sekä aiemmin järjestettyjä tapahtumia. Tässä kaikessa mukana on tapahtumatiimimme, heistä on suuri apu ja kaikki osalliset ansaitsevat kiitoksen. Ja koska haluamme sen sisältävän huipputyyppjejä, haluan mainostaa, että jos on kiinnostusta tulla osaksi JAMKOn tapahtumien järjestämistä, tapahtumatiimin rekry alkaa vielä tämän kuun puolella. Oman kokemukseni perusteella suosittelen ehdottomasti hakemaan, jos kiinnostusta löytyy. Lisätietoa tapahtumistamme löydät JAMKOn nettisivuilta ja Facebook-sivulta.

Toivottavasti tavataan tapahtumissamme!

Kiia Pöyhönen

Tapahtuma- ja vapaa-aikavastaava

Edellinen artikkeli

Hallitukseen, minäkö?

Selaa kaikkia blogeja

Blogit