JAMKOn lipunmyynti meni verkkoon

JAMKO aloitti sähköiset lipunmyynnit tapahtumiinsa vuoden 2016 aikana yhteistyössä Bailataan.fi kanssa. Bailataan.fi on kuitenkin niin tuore juttu ja siitä kysellään meiltä aika usein, niin tässä olisi pieni tietoisku asiaan liittyen.

Bailataan.fi sivuston kautta voit siis ostaa sähköisiä lippuja JAMKOn eri tapahtumiin helposti ja nopeasti. JAMKO pyrkii myymään sähköisiä lippuja kaikkiin tapahtumiinsa, ja sähköisestä lipunmyynnistä mainitaankin aina erikseen tapahtuman yhteydessä. Jotta voit ostaa palvelusta lippuja, sinun tulee luoda oma käyttäjätunnus. Kannattaa liittää tunnus esim. omaan Facebook-tiliin, niin käyttäjätunnus ei unohdu. Tunnusta luodessasi palvelu pyytää kortin tietoja “Maksutiedot”-kohdassa, ja siihen on turvallista syöttää oman kortin numero. Maksuja käsittelee luotettava suomalainen maksupalveluntarjoaja Solinor Oy. Maksuvälineiksi käy Visa Electron, Visa Credit/Debit, Maestro ja Mastercard Credit/Debit –luottokortit. Bailataan.fi palvelusta saat ostamasi pääsylipun kätevänä mobiililippuna älypuhelimeesi.

Kun ostat bailataan.fi palvelun kautta lipun, löydät sen lompakostasi. Sähköinen lompakko löytyy bailataan.fi sivuston oikeassa yläkulmassa sijaitsevan hahmon alta. Kaikki bailataan.fi ostoksesi menevät siis sähköiseen lompakkoosi ja sieltä voit käyttää ne, tai lähettää eteenpäin, jos et vaikka itse pääsekään osallistumaan tapahtumaan. Voit myös ostaa useamman lipun kerrallaan ja lähettää ne ystävillesi lompakon kautta. Lipun vastaanottajan tulee kuitenkin olla kirjautunut Bailataan.fi palveluun, jotta lipun vastaanottaminen on mahdollista (lippu siirtyy vastaanottajan sähköiseen lompakkoon).

Miten se lippu sitten käytetään JAMKOn tapahtumissa? Kaikissa JAMKOn tapahtumissa, missä on sähköinen lipunmyynti, on myös sähköisten lippujentarkastus. Saavuttuasi lipuntarkastuspisteelle sinun tulee etukäteen kirjautua bailataan.fi palveluun puhelimellasi ja avata lippu sähköisestä lompakosta. Lippu näytetään lipun tarkastajille ja he merkkaavat lipun käytetyksi. Kun lippu on käytetty, se häviää lompakostasi. Lipun käyttäminen vahingossa etukäteen on mahdollista, mutta jos näin käy, ota yhteys JAMKOon (yhteystiedot kyseisen tapahtuman kuvauksessa) ja selvitämme yhdessä lippusi tilanteen.

Bailataan.fi palvelusta on tullut tänä syksynä myös mobiilisovellus helpottamaan palvelun käyttöä ja voit ladata sen puhelimeesi Play kaupasta (Android) tai App storesta (iPhone). Tässä on mielestäni tarpeeksi syytä nousta kotisohvalta ja lähteä tsekkaamaan tapahtumien tarjontaa.

Tässä vielä ohjeistus kuvien kera Bailataan.fi käyttäjille https://www.slideshare.net/secret/xOTpepCCtwFi7f, sekä Bailataan.fi:n oma Q&A https://bailataan.fi/#!/help. Tsekkaa nämä läpi, niin jatkossa lippujen osto sujuu kuin strömsössä!

Seuraava artikkeli

Digipaasto

Selaa kaikkia blogeja

Blogit