JAMKOn kuntosali avataan 20.5.2021!

Avaamme kuntosalimme JAMKOn jäsenten käyttöön 20.5.2021 alkaen. Kuntosalille mahtuu kerrallaan 6 kuntoilijaa ja jokaisen tulee varata oma aikansa Setmore-ajanvarausjärjestelmän kautta. Ajan voit varata tästä linkistä.

Teemme kuntosalille säännöllisesti pistotarkastuksia, jotta voimme varmistaa henkilömäärän, JAMKO jäsenyyden sekä että tiloissa ovat vain ne henkilöt, jotka ovat varanneet ajan ajanvarausjärjestelmän kautta.

Kuntosali on auki 20.5. alkaen ma-pe klo 8-18 ja 31.5 – 25.6. ma-pe klo 8-15.00. Kuntosali on suljettu päivittäin klo 11-12 siivouksen ajaksi. Muistathan perua oman aikasi, jos et pääsekään kuntoilemaan.

Kuntosalilla kävijöiden tulee noudattaa koronaan liittyviä turvallisuuskäytänteitä. Älä tule salille, jos koet vähäisiäkään flunssan oireita, tai olet ollut lähikontaktissa koronalle altistuneen henkilön kanssa. Salilla ollessasi muista seuraavat seikat:

  • Jos aivastat tai yskit, tee se kyynärtaipeeseen
  • Pidä turvaetäisyyttä muihin salilla oleviin
  • Muista käsienpesu ja käytä aktiivisesti käsidesiä

Toivomme, että kuntosalin käyttäjät noudattavat asettamiamme sääntöjä. Jos sääntörikkomuksia havaitaan, joudumme sulkemaan kuntosalin tällöin kaikilta.

Mukavia kuntoiluhetkiä!

Lisätietoja

Kuntosalin rekisteriseloste

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista