JAMKOn jäsenpalvelun asiantuntijaksi on valittu Krista Rantanen!

Krista Rantanen aloittaa työssään 1.4.

Opiskelijakunta JAMKO rekrytoi jäsenpalvelun asiantuntijaa maaliskuussa. Hakuaika päättyi 6.3.2022 ja rekrytyöryhmä teki päätöksensä 17.3.2022. Saimme paljon päteviä hakemuksia avoimena olleeseen työtehtävään, ja taso hakemuksissa sekä haastatteluissa oli erittäin kova. Kiitos vielä kerran kaikille hakeneille kiinnostuksesta ja ajasta JAMKOa kohtaan.

Rekrytyöryhmän vakuutti Krista Rantanen. Hänen monipuolinen ja kansainvälinen kokemuksensa vastaavanlaisista työtehtävistä, perehtyneisyys JAMKOn toiminnasta ja suuri motivaatio työtehtävää kohtaan paistoi läpi niin hakemuksessa että haastattelussa. Rantasella on aiempaa työkokemusta monipuolisista toimistoassistentin ja asiakaspalvelun työtehtävistä Lontoon yliopistoon kuuluvasta Goldsmitshin yliopistosta, sekä kokemusta palveluneuvojan että maksuliikenneneuvojan työtehtävistä Suomesta. Rantanen opiskelee tällä hetkellä omaan tahtiin myös filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistossa.

Jäsenpalvelun asiantuntija auttaa opiskelijoita erilaisissa opiskelijakuntaan ja sen palveluihin liittyvissä asioissa. Hän neuvoo jäsenyys- ja opiskelijakorttiasioissa sekä jäsenjärjestelmiin liittyvissä asioissa, ylläpitää opiskelijakunnan jäsenrekisteriä sekä hoitaa opinnäytetöiden kansituksia. Jäsenpalvelun asiantuntija on myös avainasemassa jäsenyyden kehittämistehtävissä.

Odottavaiset ja hyvät fiilikset, JAMKO vaikuttaa kivalta työympäristöltä, ja odotan innolla, että pääsen mukaan toimintaan perehdytyksen jälkeen.” kertoo vasta valittu jäsenpavelun asiantuntija Krista Rantanen.

Rantanen aloittaa tehtävässään 1.4.2022. Rantasen tavoittaa jatkossa sähköpostiosoitteesta jasenpalvelu@jamko.fi ja puhelinnumerosta +358 50 3361 385

Lisätiedot

Miina Pirnes, toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista