JAMKO muokkaa toimintaansa koronavirustilanteen takia

Opiskelijakunta JAMKO joutuu järjestelemään uudelleen toimintaansa vallitsevan Korona-tilanteen takia perumalla tapahtumiaan ja siirtämällä toimintojaan yhä enemmän verkkoon. JAMKO seuraa viranomaisten ja JAMKin toimintaohjeita ja perustaa toimintansa poikkeusaikana niiden ohjeistuksiin.

JAMKOn toimisto, kahvila ja kuntosali ovat toistaiseksi suljettu ja JAMKOn hallitus, edustajiston puheenjohtajat ja henkilöstö ovat tavoitettavissa sähköisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyyteen liittyen tai muihin JAMKOn toimintoihin, jäsenpalveluasiantuntijamme palvelee etäyhteyksien kautta palveluaikoina ma – to 9.00 – 15.00 ja pe 10.00 – 14.00. Ota yhteyttä JAMKO online – chatin kautta osoitteessa www.jamko.fi tai ota yhteyttä jasenpalvelu@jamko.fi, +358 50 3361 385. Suosittelemme, että opiskelijat ottavat käyttöönsä JAMKOn sähköisen opiskelijakortin Pivon kautta. Vaihto-opiskelijoiden Survival Kit – palautukset ohjeistetaan kitin vuokranneille opiskelijoille suoraan sähköpostitse.

JAMKO peruu lähtökohtaisesti kaikki isot yleisötapahtumansa, mutta järjestää joitain tapahtumia etäyhteyden kautta. Muun muassa edustajiston kokous, edunvalvontatiimi ja Jupinajatkot järjestetään mahdollisuuksien mukaan etänä. Lisätietoja tapahtumien järjestelyistä päivitetään JAMKOn tapahtumasivulle www.jamko.fi/#tapahtumat ja Jupinajatkoista tiedotetaan myös intrassa.

Tursasmerkkejä saa JAMKOn järjestämistä etätapahtumista ilmoittamalla etäyhteyden kautta, että haluaa merkinnän passiinsa. Syksyllä 2019 Tursaspassin saaneet voivat kerätä merkintöjä syyslomaan 2020 saakka. Keväällä passin saaneet keräävät suoritukset normaalisti joulukuun loppuun mennessä. Tursasmerkit noudetaan JAMKOn toimistolta, kun toimisto on jälleen auki.

Matkanjärjestäjä Timetravels peruu JAMKOn Pietarin matkan, ja kaikkiin matkan ostaneisiin ollaan yhteydessä ti 17.3. mennessä maksun palautuksen järjestämiseksi. Toukokuussa järjestettävän Lofoottien matkan tilanteesta ilmoitetaan myöhemmin. JAMKO kehottaa opiskelijoita huomioimaan viranomaisten suositukset matkustuksesta Korona-pandemian aikana. Ulkoministeriö sekä JAMK suosittaa matkustamisen välttämistä ja Suomesta ulkomaille saapuva henkilö voi joutua 14 vuorokauden karanteeniin. 

Tutorkoulutuksia ei järjestetä kontaktiluentona, tutorkoulutusten materiaalit ja ohjeistus julkaistaan opintojaksoa suorittaville Optimassa. Opintojakson suoritustavoista ja leirien järjestämisestä ilmoitetaan koulutettaville tutoreille erikseen henkilökohtaisesti Optimassa.

Lisätietoa 
Antti Paunonen
Hallituksen puheenjohtaja
antti.paunonen(a)jamko.fi
+358 44 321 1500

Edellinen artikkeli

JAMKOn viikkokatsaus, viikko 12

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista