Fuksiaiset tuo väriä ja muutoksia pysäköintiin pääkampuksella

JAMKO järjestää aloittaville opiskelijoille Fuksiaiset torstaina 14.9. pääkampuksella. Tapahtuman ideana on rikkoa koulutusalojen välisiä rajoja, tutustuttaa opiskelijat uuteen opiskelukaupunkiinsa sekä vihkiä heidät osaksi opiskelijayhteisöä. Tapahtuman teemana on pelit, joten päivän aikana voi kampukselta bongata videopeleistä, pelilaudoilta tai miksei vaikka pallokentiltäkin tuttuja hahmoja.

Opiskelijakunta JAMKO kannustaa uusia opiskelijoita toimimaan vastuullisesti ja sopimaan mahdollisista korvattavista tunneista opettajien kanssa. Tapahtumassa pätevät JAMKOn Turvallisemman tilan periaatteet, eikä tapahtumassa simputeta, kiusata tai pakoteta uusia opiskelijoita mihinkään vastentahtoisesti. Lue lisää mistä tapahtumassa on kyse.

F-siiven parkkialue on pois tavallisesta käytöstään keskiviikosta 13.9. klo 18 torstaihin 14.9. klo 19 asti. Tapahtumapäivänä valmistelut aloitellaan jo aamusta, mutta virallinen aloitus on klo 14:00, jolloin voi tutustua myös yhteistyökumppanien pisteisiin. Ensimmäinen lähtö on klo 15.00. Alue tyhjenee klo 18 mennessä.

Liput ja lisätiedot Kideappista

Lisätietoja: Tapahtumavastaava Eetu Ruotsalainen, tapahtumat(a)jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista