JAMKOn avajaisfestarit

JAMKOn perinteinen kolmiosainen spektaakkeli avaa lukuvuoden niin uusille kuin jatkavillekin opiskelijoille sekä takaa vuosi vuodelta räjähtävämmän startin opiskelijaelämään! Tänä vuonna heittäydytään ylpeilemään oman kotikaupungin tai -maan erikoisuuksilla, murteella, menestyjillä, nähtävyyksillä, outouksilla tai mitä tahansa keksit.  Pidä oman paikkakuntasi lippu korkealla ja vain mielikuvitus on rajana, kun edustetaan omia sukujuuria!

Festarien vietto aloitetaan 30.8. klo 15-18 Lutakonpuistossa tapahtumarikkaan piknikin merkeissä. Täällä opiskelijat tutustuvat toisiinsa, kisailevat mitä erikoisemmissa lajeissa, tutustuvat uuden kaupungin palveluihin koulutusalajärjestöjen, yritysten sekä yhdistysten ständeillä, seuraavat jännityksellä vuosittaista KAJ-rallia ja paljon muuta!

Juhliminen jatkuu huippusuosion saaneella sisävesiristeilyllä klo 19-22. Tämän parempaa tapaa bilettää, nauttia kauniista luonnosta ja huumaavasta seurasta, ei löydy! Liput risteilylle myydään ennakkoon,  ja aina loppuun saakka, joten ole tarkkana!

Bilelaivan saavuttua rantaan on aika siirtyä yökerho Bran kuumaan tunnelmaan viettämään Festarien virallisia jatkoja. Ovet aukeavat klo 22:00 ja villi juhliminen jatkuu aina aamun pikkutunneille saakka!

Liput

Liput risteilylle myydään ennakkoon osoitteessa www.bailataan.fi 13€ hintaan (sis. ilmainen pääsy jonon ohi jatkobileisiin Brahan + haalarimerkin). Risteilyliput tulevat myyntiin maanantaina 27.8. klo 9:00. 

Ole kuulolla Facebookissa

Lisätietoja: vapaa-aika@jamko.fi

Info

Koska? Torstaina
30.8.2018
15:00

Muut tapahtumat