Burger&Party Night

JAMKOn Burgerillat tarjoavat mahdollisuuden tavata kavereita rennoissa merkeissä hyvän seuran ja opiskelijahintaisen herkuttelun merkeissä noin kerran kuussa.  Revolutionissa on tarjolla herkullisia burgeraterioita hintaan 8 euroa, joka sisältää nachot ja dipin. Illan aikana on myös muita opiskelijahintaisia tarjouksia. Lukukauden ensimmäisessä ja viimeisessä burgerillassa on mahdollista osallistua mahtavaan tietokilpailuun yksin tai neljän hengen ryhmässä.

  • 16/9/2015        JAMKO Burger & Party night
  • 21/10/2015      JAMKO Burger night
  • 18/11/2015      JAMKO Burger night
  • 16/12/2015      JAMKO Burger & Party night

Lukukauden ensimmäinen ja viimeinen burgerilta jatkuu Freetimessä huikeilla teemallisilla bileillä! Ohjelmassa hauskoja kilpailuja ja tietovisan voittajien julkistaminen. Iltoihin kuuluu tietenkin myös pukeutuminen teeman mukaan! Syyslukukauden ensimmäisen illan teema on Scary as h*ll, silloin annetaan lapsuuden kaappimörölle tai sängynalushirviölle kyytiä! Syksyn viimeinen ilta 16.12. on Gender Bender-ilta, teemana sukupuolitasa-arvo. Mille näyttäisitkään jos et olisikaan tyttö/ poika?

Näihin bileisiin ovat tervetulleita kaikki kansainvälisestä meiningistä ja hauskanpidosta kiinnostuneet opiskelijat! Party Nighteissa myös Freetimen narikka on ilmainen klo 20-22.00.

Lisätietoja: ic(a)jamko.fi

Info

Missä? Revolution&Freetime
Koska? Keskiviikkona
16.9.2015
20:00
Hinta? Vapaa pääsy

Muut tapahtumat