Digitaalisen opiskelijakortin käyttöönotto-ongelma korjattu

JAMKO alkoi tarjota jäsenilleen mahdollisuutta ottaa käyttöön digitaalinen opiskelijakortti 2.5 alkaen. Useimmilla JAMKOn jäsenillä käyttöönotto onnistui heti.
JAMKOn jäsenrekisterin virheellisestä merkistökoodauksesta johtuen osalla nimen skandinaavisten tai aksenttimerkkien (ä,å,ö, aksenttimerkit esim é) opiskelijastatuksen varmentaminen kansallisesta JOLLA-opiskelijarekisteristä ei onnistunut eikä digitaalista korttia tai digitaalisia etuja voinut ottaa käyttöön,
Vikaa selvitettiin yhdessä Frankin kanssa ja käyttöönotto-ongelma saatiin korjattua 5.5. Vaikka aktivoiminen nyt pitäisi onnistua kaikilla, osalla nimen skandinaaviset tai aksenttimerkit voivat näkyä digitaalisessa kortissa edelleen virheellisinä. Tämä pyritään korjaamaan lähiaikoina.
5.5. jälkeen JAMKOn jäseniksi liittyneillä, digitaalisen kortin käyttöönotto voi tällä hetkellä kestää jopa viikon jäsenmaksun maksamisesta.
Lisätietoja käyttöönotosta www.jamko.fi/frank
Mikäli sinulla on ongelmia digitaalisen opiskelijakortin käyttöönotossa tai kysymyksiä opiskelijaetupalvelu Frankiin liittyen otathan yhteyttä sähköpostitse frank@jamko.fi

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista