Vireyttä syksyyn opiskelijoiden hyvinvointiviikolla!

JAMKOn järjestää Hyvinvointiviikon maailman mielenterveyspäivän ympärille, jota vietetään 10.10. Tänä vuonna Hyvinvointiviikko on 9.-13.10. ja ohjelmaa löytyy viikon jokaiselle päivälle!

Viikon aikana pääset tutustumaan erilaisiin keinoihin pitää huolta mielesi ja kehosi hyvinvoinnista. Luvassa on mm. tortilloja ja lautapelejä, seksuaaliterveyttä, liikuntaa sekä nostalgiadisco!

Maanantai 9.10. – Tortilloja ja lautapelejä

Hyvinvointiviikon maanantaina nautitaan lautapeleistä ja tortilloista JAMKO Caféssa. Nappaa mukaan oma lautapelisi tai tule katsomaan mitä meidän valikoimasta löytyy. Tapahtuma alkaa maanantaina 9.10. klo 16. Mukaan pääset varaamalla lipun Kide.appista.

Mukana myös JAMKOn mentorit!

Varaa paikkasi tästä!

Tiistai 10.10. – Nostalgiadisco

Joko tanssijalka vipattaa ja haluat päästä muistelemaan millaista oli silloin joskus ala-asteen discossa? JAMKO järjestää täysin alkoholittoman discon, jossa on luvassa vauhdikasta ohjelmaa, 2000-luvun hittejä sekä baarimikon tarjoilemia alkoholittomia cocktaileja. Vedä siis yllesi säihkyvin discolook sekä haalarit (halutessasi) ja suuntaa Ainolan tanssilavalle tiistaina 10.10. klo 18 alkaen!

Hinta JAMKOn jäsenille on 8€ ja muille 15€.

Liput tästä!

Keskiviikko 11.10. – Jälki-istunto

Tällä kertaa joukkueiden tietämystä mitataan hyvinvointiviikkolla seksuaaliterveys teeman parissa. Nyt on siis aika testata kuka on ollut hereillä terveystiedon tunnilla ja suunnata Cafe Europaan. Tapahtuma on jäsenille täysin ilmainen, ei-jäsenille 4€, jokainen paikalle saapuva tarvitsee lipun. Liput myydään Cafe Europan kapasiteetin mukaan. Mikäli tyhjiä paikkoja jää, ne täytetään saapumisjärjestyksessä.

Paikkavaraukset ja liput tästä

Torstai 12.10. – Liikuntailta

Torstaina 12.10. päästään nauttimaan uMoven tarjoamista liikuntatunneista Jamkin kampuksella! Tarjolla on Fit Boxingia klo 18:00 ja Yin Joogaa klo 19:15. Tunnit järjestetään Jamkin Rajakadun liikuntasalissa. Tunneille ilmoittaudutaan Enkoran kautta ja niiden toteutumisesta vastaa uMove. Osallistumiseen ei vaadita uMoven liikuntatarraa. 

Klikkaa tuntien kuvauksiin:

Fit Boxing klo 18.00

Yin Jooga klo 19.15

Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautuminen tapahtuu Enkorassa 

Pääset varaamaan tunteja tasan 8 vrk ennen tunnin alkua. Jos et pääse paikalle, peru varauksesi viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonopaikalle. Jos tunnilta vapautuu paikka, nostetaan jonoon ensimmäisenä ilmoittautunut automaattisesti tunnille. Järjestelmä lähettää viestin sähköpostitse jonosta paikan saaneelle. Tunnille nosto tapahtuu viimeistään 60 min ennen tunnin alkua.

Perjantai 13.10. – Somehaaste

Kuinka sinä pidät huolta omasta hyvinvoinnistasi? Jaa oma keinosi Instagram stoorissa ja tägää @studentunionjamko.

Lisätietoja: sopo@jamko.fi

Seuraava artikkeli

Edustajisto kokoontuu 23.10.

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista