uMove – Korkeakoululiikunnan tunneilla hikoillaan ja fiilistellään

Jyväskylän korkeakoululiikunta on julkaissut syksyn ohjelmansa ja on valmiina ottamaan vastaan uudet ja vanhat opiskelijat. Tänä syksynä korkeakoululiikunta uudistaa ilmettään ja on lanseerannut uuden tunnuksensa uMove. Ilmeen uudistus näkyy myöhemmin myös nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Korkeakoululiikunnan tavoitteena on tavoittaa monenlaisia liikkujia. Se ei ole vain kovakuntoisille urheilijoille ja lahjakkaille pelaajille, vaan myös niille, jotka eivät ole tottuneet harrastamaan liikuntaa ja tarvitsevat tukea sen aloittamisessa. Yhdistävänä tekijänä lajista riippumatta on liikunnan tuottamat elämykset ja sosiaalisuus.

Uutuutena helppoja ryhmäliikuntatunteja ja palloiluohjausta aloittelijoille
Ryhmäliikuntatunneille liikkumista tai uutta harrastusta aloittava pääsee helposti mukaan aloittamalla uuden EASY-

uMove-kalenterit. Klikkaa suuremmaksi

perheen tunneista. Niissä kynnys mukaan tulemiselle on laskettu mahdollisimman alas ja tunnit aloitetaan perusteista ja niillä käydään tarkemmin läpi liikkeiden tekniikkaa. Tämän syksyn muina uutuustunteina ryhmäliikunnassa ovat mm. pilates, jazz vibes ja barre sekä ohjattu kiertoharjoittelutunti kuntosalilla.

Palloilussa aloittelijat on otettu huomioon siten, että lukujärjestyksestä löytyy nyt aloittelijoille sopivia STARTTI-vuoroja, joilla on aina osaava ohjaaja mukana. Muut korkeakoululiikunnan palloiluvuorot ovat omatoimisia.

Kaksi kuntosalia yhdellä maksulla
Ryhmäliikunnan ja palloilun lisäksi voi treenata kahdella kuntosalilla. Rentukan sali on avattu vuoden alussa Kortepohjan ylioppilaskylään ja tarjoilee treenimahdollisuuden päivittäin klo 7-23 välillä. Treenin jälkeen voi rentoutua uusitulla saunaosastolla, joka sijaitsee A-talon yhdeksännessä kerroksessa. Monitoimitalo, tutummin Monnari, on myös käytössä joka päivä korkeakoululiikunnan liikuntatarran maksaneille.

Koko vuoden liikuntatarra tekee toivotun paluun
Korkeakoululiikunnan palvelut saa käyttöönsä liikuntatarralla, jonka voi hankkia koko lukuvuodeksi tai lukukaudeksi kerrallaan.

–Tälle vuodelle saamme jälleen koko vuoden liikuntatarran, sitä on kysytty paljon, liikuntatoimistosta kerrotaan. Koko vuoden tarra maksaa 60 euroa kattaen ryhmäliikunnan, palloilun ja kuntosalien käytön.

Kausi alkaa ilmaisella Workout-tapahtumalla 8.9.
Liikuntapäällikkö Anneli Mörä-Leino ja liikuntasuunnittelijat Henna Törmänen ja Hanna Savander odottavat innokkaana uuden lukuvuoden alkua.

–Toivomme, että tämän ohjelmamme kiinnostaa ja innostaa monia liikkumaan.

Korkeakoululiikunnan kausi alkaa lauantaina 8.9. uMove Workout-päivällä. Päivän aikana pääsee kokeilemaan korkeakoululiikunnan lajeja ja kuntosaleja ilmaiseksi. 17.–23.9. vietetään Tutustu korkeakoululiikuntaan –viikkoa, ja silloin ryhmäliikuntatunnit ja palloiluvuorot ovat viikon ajan ilmaisia.

Lisätietoja tai kysyttävää?

www.korkeakoululiikunta.fi

Liikuntasuunnittelija
Henna Törmänen
henna.tormanen@jyu.fi
+358408054748

Teksti: Katri Lehtovaara ja Henna Törmänen

Seuraava artikkeli

Hae opiskelijaedustajaksi!

Selaa kaikkia ajankohtaisia

Ajankohtaista